Rychlý nástup krmení a udržení na místě cejn a plotice

Ahoj všem potřebují pomoc s výběrem krmením na cejny a plotice s rychlým nástupem a udržení na lovnem místě voda kolem 5c° aby také dobře kalilo vodu děkuji všem.
Autor diskuse: MenFish - Profil , 16.4.2013 plavaná - nástrahy, návnady
4 nových příspěvků od Vaší poslední návštěvy.

NFerkoBoilies - Profil | St 29.5.2013 21:21:47

Při chytání plotic a cejnů používám při závodech výhradně General od AM. Dokáže rybu opravdu rychle přilákat a je to krmení, které neustále na dně pracuje, a z toho důvodu ryba krmiště neopouští... Při mimozávodních výpravách na mělkých stojatých vodách použiji někdy i Corn či Extra též od AM, protože přítomnost ryby mi prozradí kalový mrak...bezva věc...

NObrtlik - Profil | So 27.4.2013 7:10:19

zdar, ja z mojim brachou použivame tohle krmeni, smichane s Traperem ,trochu uvařene kukuřice , trochu hliny , a nějake ty červy,s nastřihanyma hnojakama, čim je to krmeni tmavši tim lepši .ta světla barva krmeni neni přirodni a ryba se toho muže polekat. no a o zaběry nebude nouze ani při menšich teplotach. letos nam na hladině ještě pluly kry a nestihali jsme chytat na dva pruty, nic velkeho ale potěši každa ryba

NMAXXSKATER - Profil | So 27.4.2013 4:14:20

Těch možností na cejny a plotice je mnoho, jsou to vděčné ryby, které nepohrdnou krmením téměř nikdy - u cejnů to platí obzvlášť. Já používám třeba tyhle dvě. Obě dvě rychle působí, ve vodě dělají barevný povlak a ryby to přitahuje do lovného místa a zároveň je to tam i udrží. Překvapivě dobře na něj ryby reagují i v době, kdy na jiné krmení nereagují.

Ngalinek - Profil | St 24.4.2013 6:25:04

mě se ted o víkendu zadarilo s tímto krmením, ktere sem mel příchť tropical (přidal jsem jahodovou kukuřici) a bralo to krásně.