Lov ve sloupci s pelet waglery.

Vaše vybavení, vychytávky, montáže, nástrahy, úspěchy, fota.. Vše o lovu s waglery ve sloupci nebo bezprostředně u břehu.
Autor diskuse: el.ou - Profil , 19.3.2017 plavaná - ostatní
7 nových příspěvků od Vaší poslední návštěvy.

NPescador - Profil | Ne 19.3.2017 22:38:12 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Harrison PowerFloat s poradnym waglerem je mocny nastroj. Chytam s predvazenym waglerem na vetsich hloubkach na propad a kaprikum a linum se to libi. Amury nevyhledavam, macati zelenaci jsou hezci :o)

Nel.ou - Profil | Ne 19.3.2017 23:27:34

Pescador >> Na amury jsem měl smůlu. Chytali je vpravo, vlevo ze dna, já pořád jen ty kapry. Tak jsem si první pellet wagler vyrobil sám. Za dvě minuty byl na háčku :) Foto :)

Mám rád podvečer, když hejno jezdí pod hladinou na klidné vodě. Po dopadu těžkého wagleru zavaří voda jak se leknou a pokud dohodím přímo do hejna, většinou do pěti vteřin následuje záběr. A šrumec :) Samozřejmě většinou jsou dvacet metrů za dostřelem :)

Ale líny, ty mám nejraději, nádherná ryba.

Nsplávkař - Profil | St 22.3.2017 20:28:43 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

el.ou >> Princip vymrznutí spočívá v tom, že se sníží obsah vody(hmotnost) ale objem se nesnižuje tak výrazně jako hmotnost. Je lehčí i po rozmrazení, po delším vymrazení může i plavat.
Tenhle způsob lovu používám i na závodech (zejména těch déletrvajících) kdy ryba na krmení očividně je, ale ze dna už nebere. Třeba na líny to funguje spolehlivě. Krom granule tak chytám na kuku(i rozmáčklou jak popsal kolega), červy i hnojáky.

Ndrvoštěp - Profil | St 22.3.2017 11:52:07

splávkař >> Na to já používám zadinu neboli plevy.Namočím i se pstružíma granulema, i když blbě(zadina plave) poté zamrazím a pak rozmělním v utěrce.Hodím na krmné místo. Dělá to pěkný mrak.

NPescador - Profil | Út 21.3.2017 23:03:39

el.ou >> burizony do kukurice nedavej. Me nejlip funguje jen samitna slupka z kukurice - proste ji silou rozmacjnu mezi prsty a to torzo nadelim na hacek. Ve sloupci to klesa krasne pomalu a ryby to berou daleko radeji, nez "neposkvrnenou rychlou" bonduelku...

Skvela je take cizrna povarena v nejakem palivem koreni (masala)

ten lin neni z mistni piskovny, to asi podle stromu pozna kazdy, kde to je. je to ale pred davnymi lety, kdy tam byl klid a na brehu v rakosi jsem sedel sam... ted uz tam nejezdim a hledam je jinde...

NPescador - Profil | Ne 19.3.2017 23:08:38

el.ou >> chytam je na male peletky (10-15mm). strilim tam prakem predmaceny, na hacku mam rovnou z pytliku. davam k ni nalou plastovou kukuricku, aby to padalo pomaleji...

Nsplávkař - Profil | Ne 19.3.2017 21:59:52

el.ou >> Za mě je to u nás absolutně nedoceněný způsob lovu který je navíc děsně jednoduchý a velmi úspěšný.