zrušení rybářského revíru č. 461 040 Chvojnice 3

Autor diskuse: reload - Profil , 16.11.2016
8 nových příspěvků od Vaší poslední návštěvy.

Nnofish - Profil | Ne 16.4.2017 23:18:33

jaroslavstehlikst >> babiš se snaží prodat nepotřebné, pokud to vydělá, což se dá pochopit, pokud to prozatím nevydělává. Tak mi to připadá. Mám přehled o jiném prodeji, co zas visí, protože fond nechce prodávat, podle mě pod cenou.
Hlavní, co si nikdo neumí přiznat, na mrku, je, že všechny tyto vody fungují je díky tomu, jak zdegenerovala rybařina... Ať si to skoupí soukromníci, svaz zůstane na pár vodách, zůstanou tam lovci, pracanti, lidé co o to mají zájem. Něco jako myslivost. Létat po lese a krmit zvěř, pracovat, umí jen někdo, střílet trofejní kusy za patřičný poplatek umí každý blb. Ta éra soukromáků nebude pokračovat do nekonečna, jednou dojedou na to, že nebude dost klientely.

Nlipan - Profil | Po 17.4.2017 14:41:14

MRS se odvolal proti tomu, co se ho týkalo tj. zrušení revíru. Samozřejmě je ještě ve hře vypořádání za nasazené ryby dle zarybňovacího plánu platného do ukončení existence revíru. Jinak Lesy jsou státní firma a proto musí smlouvy zveřejňovat a následně dbát na jejich dodržování. A zde je prostor pro všechny co zde na MRS nadávají. Při zjištění porušení smlouvy může podat oznámení každý z Vás a vyžadovat od státní firmy sjednání napravy a případně vypovězení pachtu dle članku III bodu 4. pachtovní smlouvy.

NCMko - Profil | Po 26.6.2017 19:44:45

hraji >> Takže jako předseda MO 3 mě tady chceš říct, že jste podali žalobu, ale nezaplatili správní poplatek. Takže soud nebude, ale budete se tvářit, že jste pro záchranu Chvojnice udělali co jste mohli. Tak to beru jako úplný výsměch a platí co jsem psal prve...

NCMko - Profil | Út 20.6.2017 12:45:01

Pravda je asi taková, že naši činovníci na MRS pro záchranu tohoto revíru nepodnikli vůbec nic. To že nám zmizel jeden rybářský revír je celkem nezajímá. Hlavně když se platí členské příspěvky, povolenky, brigády a další poplatky... To je tak jediné o co jde.

NDodo677 - Profil | Po 17.4.2017 12:26:33

Mě by celkem zajímalo jak tady někteří došli k závěru že LČR revír zrušili za účelem propachtování dalšímu subjektu. Není spíš na čase zeptat se co předcházelo za jednání před oním zrušením revíru, které samo o sobě trvalo dost dlouhou dobu? Tohle sou jen klasické hospodské kecy nad pivem ......a ještě k tomu bez piva :D (pokud teda u PC někdo nechlastá.............a že by tomu některé přízpěvky i odpovídaly......)
Už se proberte, vlastník prostě jako řádný hospodář chce adekvátní cenu za to co pronajímá. Pokud to stávající nájemce odmítne akceptovat a připlatit tak se holt vypíš výběrko :) Je to pro svaz a rybáře obrovská škoda....ale trhat vlasy by si měli zase a jenom zástupci svazu :)

Ncomputerfish - Profil | Po 17.4.2017 11:05:35

kakr >> No a o co jde? Lesy ČR pronajaly vodu výherci výběrového řízení do kterého se váš svaz nepřihlásil a a tudíž se ani nesnažil tu vodní plochu pro rybáře získat. A že sem dáváš tu smlouvu, to je přece standardní postup. Kdybyste vyhráli vy, měli byste smlouvy vy. Buď jste o tu vodu neměli zájem nebo to někdo podělal vlastní neschopností a nebo to byl záměr. Jediná pointa je v tom, že moravští rybáři mají zase o jednu krásnou vodní plochu méně. Takže ani sám nevíš co a hoho obhajuješ.

Njaroslavstehlikst - Profil | Ne 16.4.2017 20:05:48

reload >> pojďme si to ulehčit ...
Lesy ČR - Andrej Babiš - ANO
M. Zemědělství - Marian Jurečka - Kdu-Čsl
Už je to jasný ? :D
Sežerte mě :)

NTomsvarc - Profil | So 19.11.2016 9:21:45

Příští týden bude probíhat jednání se zástupci Lesů ČR, uvidíme co bude výsledkem...