Lov ve sloupci s pelet waglery.

Vaše vybavení, vychytávky, montáže, nástrahy, úspěchy, fota.. Vše o lovu s waglery ve sloupci nebo bezprostředně u břehu.
Autor diskuse: el.ou - Profil , 19.3.2017 plavaná - ostatní
3 nových příspěvků od Vaší poslední návštěvy.

Nsplávkař - Profil | St 22.3.2017 20:28:43 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

el.ou >> Princip vymrznutí spočívá v tom, že se sníží obsah vody(hmotnost) ale objem se nesnižuje tak výrazně jako hmotnost. Je lehčí i po rozmrazení, po delším vymrazení může i plavat.
Tenhle způsob lovu používám i na závodech (zejména těch déletrvajících) kdy ryba na krmení očividně je, ale ze dna už nebere. Třeba na líny to funguje spolehlivě. Krom granule tak chytám na kuku(i rozmáčklou jak popsal kolega), červy i hnojáky.

Nsplávkař - Profil | St 22.3.2017 11:33:59 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

el.ou >> Pokud chceš aby kuku neklesala rychle, zkus mraženou Bonduelku. Pokud to bude furt rychlý, můžeš ji nechat pár dní vymrznout (vysypat z pytlíku na tác a nechat v mražáku na volno, občas zamíchat). Je třeba vypozorovat, kdy už je to moc a začne plavat.
Často používám obyč pstruží granule, jsou za pár korun a právě na líny je to velmi úspěšná nástraha.
Na tomhle způsobu mě nejvíc baví použití lehkých splávků kdy neruším rybu nahazováním, aktivní vyhledávání ryb. Často lovíš ryby který jsou ve sloupci, nereagují na návnadu na dně a kdekdo je má za nechytatelné.

NPescador - Profil | Ne 19.3.2017 22:38:12 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Harrison PowerFloat s poradnym waglerem je mocny nastroj. Chytam s predvazenym waglerem na vetsich hloubkach na propad a kaprikum a linum se to libi. Amury nevyhledavam, macati zelenaci jsou hezci :o)