Jak naložit se strouhankou?

Jak s čím a kde ji používat.Jak správně připravit krmení apod.Děkuji
Autor diskuse: Lukryba - Profil , 4.5.2016 plavaná - nástrahy, návnady

ltrab - Profil | Čt 5.5.2016 18:58:34 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Lukryba - >> Jak naložit se strouhankou. Jak s čím a kde ji používat. Jak správně připravit krmení a podobně : nejlépe naložíš se strouhankou když namočíš tvrdý usušený chléb, necháš řádně nasáknout vodou, až změkne, vymačkáš z něj vodu a strouhankou zahustíš tak jak potřebuješ, takto připravenou směs jsem používal jak na položenou tak na plavanou, můžeš přidat červy, kukuřici apod.

Shafi - Profil | St 4.5.2016 8:50:12 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Lukryba - >> Občas přidám do strouhanky skořici a kakao na stmavení a provonění. Pak už podle chuti řepku a kukuřici, nebo ji nechat jen tak. Nebo pár sáčků granulovaného česneku a hurá vnadit. Když si sousedící rybář stěžuje na smrad, směs se povedla. Teda pokud si nestěžuje, že smrdím já:)

macoprut - Profil | St 4.5.2016 8:21:51 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Já dávám strouhanku,ovesné vločky,burizony atd.do každého krmení a pokud chceš,aby se směs uvolňovala z krmítka pozvolna,když třeba chytáš v proudu,doporučuji hladkou mouku,ale opatrně,je to neuvěřitelné lepidlo. C(__)

P.&.S. - Profil | St 4.5.2016 7:52:01 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Lukryba - >> ja strúhanku používam pri love na bič ako aj na feeder, hlavne pri love na malých riekach. Pri love s bičom pridám len rozmočený chlieb a trocha červov, občas aj trochu sladkej kukurice a ovsených vločiek. Môžeš pridať aj jemnú hlinu. Naposledy sa mi to vyplatilo, chytal som pekné pleskáče a jalce. Do strúhanky pridávam aj trochu scopexového posilovača, a často si tak vystačím bez nejakého zakupovania krmiva.