vrbice -antošovice ( ostravaci a okoli)

Zdravim, chtel jsem se optat, nejakou dobu jsem nechytal ryby na techto vodach, ale to co jsem videl behem dvou dnu, byla katastrofa, auto na kazdem kroku, zavistivi rybari, kdyby mohli pozabijise, kam se clovek podiva, tam neooradek nebo nejaka bouda na spadnuti. Kdy se tak stalo nebo co se deje? Mate k tomu nejake vysvetleni? Dekuji Max

Kača000 - Profil | Čt 13.3.2014 16:48:43 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

KurecPalec >> já vždycky myslel že bivak je vlastně jen kurevsky předražený stan !

Blumik - Profil | Út 4.3.2014 19:32:57 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Fish man >> Zachytame si tam,kde na naše auta vidime,až nebudou takova mista, tak něco zas vymyslime.

Blumik - Profil | Út 4.3.2014 19:30:35 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

KurecPalec >> Uležela trava se z toho vzpamatuje,trava roste pořad a všude,Tady jde o princip -neni to povoleno -budeš-je-an.Budeš li mit bivak bez podlažky, zas se někdo najde, co bude chytřejši než ty a bude se opirat o zakon.Mam maskačovy stan,jaky je rozdil mezi bivi s podlahou a stanem,ktery je maskač,žadny- jen to prostě někomu zase bude vadit.

Bnick - Profil | Út 4.3.2014 6:42:38 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Fish man >> Dokud za porušováni RŘ nebudou tvrdé postihy lepši to nebude, tak jako jizda autem, taky maji všichni strach z pokut, a takto by to mělo byt i u rybařu něco posereš tak plať !

KurecPalec - Profil | Po 3.3.2014 19:32:31 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Myslim, že některé rybáře změnila doba...:(....hodně jich bere ryby už jen jako maso, jako zdroj potravy....raději si chytí kus žvance u vody, než si ho jít koupit do obchodu.....A jsou i tací, kteří dokážou byt hodně nepříjemní, když jim clověk nechtěně sedne na fleka. Nebudu snad lhát, když řeknu, že je dnes OPRAVDU vše drahé, ale myslim si že když člověk má opravdu ryby rád, tak není důležité nad ní zvitězit tím, že ji praštím po hlavě, ale aby byla vítěz ona tím, že dostané svobodu a uděla radost někomu jinému v dalším souboji. Moc mě mrzí chováni některých jedincu u vody, jak s rybama zacházejí a jak se chovají k prostředí kolem vody.