Jak zužitkovat tlouště

Tloušť, tloušť, tloušť... Všude jen mraky téhle ryby. Tetáhne na prutu, modelka to rozhodně není, nevoní po tymiánu, polyká malý salmonidy. Dá se aspoň zužitkovat v kuchyni tak? Prosím recepty na zužitkování této ryby.

Tlouště lze zpracovat do podoby

A) žrádla pro psy4%

B) žrádla pro kočku7%

C) žrádla pro slepice6%

D) pečenáče37%

E) zavináče8%

F) řízku5%

G) karbanátku10%

H) cordon bleu5%

I) kaviáru3%

J) kompostu16%

Od 4.4.2010 hlasovalo 153 čtenářů.

Modrák - Profil | Čt 8.4.2010 16:58:46 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Royale with Cheese 3 >> Royale with Cheese 31,95 - >> Smrdutý tloušť je ryba, která má budoucnost. Žije všude, žere všechno, nežere ji nikdo, trofejní kusy jsou mazané, a na mouchu dobře reaguje. Je to prostě zázrak evoluce, který jednou spasí naše svazové pstruhovky. A jako bonus: pozdně podzimní uzený tloušt vymazaný česnekovou pastou je poživatelný.

Pinďa2 - Profil | Čt 8.4.2010 10:18:34 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Royale with Cheese 3 >> Royale with Cheese 31,95 - >> Každá ryba je dle mého názoru (pokud se dobře udělá) dobrá. I nejlepší svíčková se pokazit, pokud je kuchařka "tele". Co se týká tlouště, tak z něj dělám téměř vše. Od salátu počínaje, přes matesy, zavináče, pepřenky a pečenáče konče. V létě na tyto dobrůtky využívám maso z cejnů a v zimě z tloušťů. Dříve jsem zkoušel i plotice a podoustve, ale to již nedělám, neboť nejsou tolik masité, abych je proto zabíjel.

viktorb - Profil | St 7.4.2010 13:43:38 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Pro mne je tloušt dobrá ryba, 2dni v soli a udírna, pomalu nejméně 12 hodin na 70 stupnů a můžu říci , že je to mňamka a to není jenom můj názor ,dělám vícero druhů ryb a tloušt byl extra proto se divím ,že je většina rybářů hází zpátky do vody kde udělají spíš škodu, je tedy pravda , že dělám kusy kolem 40-60 cm menší jsem nedělal, kdo nevyskoušel tak neuvěří .Kolega Zip který ryby nejí musel smeknout,mě chuť taky překvapila. Doporučuje 10 kuchařů z 9.

Robert(původní) - Profil | St 7.4.2010 10:56:19 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Tloušť je hodnotná zimní ryba, dělal jsem z nich vždycky sekanou či karbanátky, zkoušel jsem směs s trochou vepřového i kapusty, vždy to bylo dobré, ale nikdy ne uchvacující. Až jednou jsem se účastnil žranice na Ukrajině, kde se podávala rybí sekaná. Skutečná lahůdka. Jenom jsem z nikoho nemohl vyrazit, s čím ta ryba byla smíchána. Teď už si myslím, že to vím - jeden druh s vařenou čočkou a druhý s pohankou, spojené dohromady šlehaným bílkem. Sám jsem to ještě nezkusil, ale v nejbližší době takhle upravím kapříka, tloušti jsou hájení. A jestli to půjde z kapříka, tak z tlouště to bude ještě lepší.

Ulcek - Profil | Út 6.4.2010 15:12:51 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Zlehka ovařit,vyndat velké kosti,umlít s cibulí, česnekem a asi 25%+ hmotnosti anglické slaniny.Přidat strouhanku,vejce,papriku,pepř,sůl.Udělat malý kuličky,obalit ve strouhance,osmažit,dát do sklenic s nakrájenou cibulí a zalít horkým lákem jak na utopence.Hned zavřít,víčko se pak samo zatáhne a zkusit nechat alespoň týden uležet v chladu.
Dělal jsem to jednou,ale z malejch zrcátek.Myslím,že z tlouště to půjde taky.

MilošK - Profil | Út 6.4.2010 14:47:29 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Royale with Cheese 3 >> Royale with Cheese 31,95 - 4.4.2010 20:13:26 >> Měl jsem možnost v životě ochutnat snad desítky různě upravenývch a naložených sladkovodních ryb. Každý nový recept byla "bomba", která měla překonat všechny minulé recepty. Musím říct, že všechny byly jedlé, ale na mořské ryby to nemělo nikdy. Až jsem jednou našel recept "Kapr v oleji" v jednom z dílů Receptáře od Dr.Prkenné Podlahy. Na kapry nechodím, tak jsem zkusil takto připravit tlouště. Je s tím hrozného s.aní, několikrát se mění nálevy, ale výsledek je opravdu skvělý. Z menších ryb se to dost dobře nedá připravit, měly by to být ryby okolo kila. Pokaždé jsem to pak neprozřetelně vzal do práce a měl jsem co dělat, abych alespoň olízl:-))
Jinak kam se hrabe rybí polévka z kapra na polévku ze zimního tlouště! Chuťově je na tom líp, než kapr a talíř jiker v polévce také tvrdí muziku. Jenom už ji nedělám, protože velký tloušť je vždy jikernačka a nechce se mi zničit tolik budoucího života, zvlášť nyní, kdy tloušťů rapidně ubylo.

Mikulas - Profil | Út 6.4.2010 14:06:00 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

meteor >> recept je jednoduchý, ať už z mleté nebo filetované varianty (já ovšem melu syrové maso, neobírám od kostí povařené), síla láku dle síly kostí, změna oproti standardu - vždy je nutno přidat sklenku bílého vína (zbytek dopít při přípravě), k tomu nové koření, pepř celý bílý i černý, bobek, koriandr (semínko), lze i hořčici, cibuli předem spařit, česnek jsem zkoušel jen 1x, je to legrace, poněvadž zmodrá :)
Vše pouze peču, nic nesmažím, je to lepší. Týká se samozřejmě jakékoli ryby, největší brutál to byl z okounů, které přinesl kamarád z výlovu, bylo jich moc, a tak co se nesnědlo na másle jsme naložili, je to asi jako mlít panenku do sekané, ale dobrota :)

Čendík - Profil | Út 6.4.2010 13:50:53 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Jelce tlouště velmi rád chytám - hlavně v létě na luční koníky. A z čisté vody je i beru do kuchyně.
Vůbec není pravda, že je to jedna z nejhorších ryb- tloušť má bílé chutné maso - žádná ryba není špatná, je jen špatný ( příp. líný ) kuchař, který neumí danou rybu správně upravit.
Samozřejmě spoustu tloušťů pustím, beru si jen některé buď na jídlo nebo v létě jako výbornou nástrahu na sumce. Posílám foto jednoho loňského na přívlač.

Lauri - Profil | Út 6.4.2010 10:01:08 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Paprikáš z tlouště

800g vykoštěných filetů z jelce tlouště, 2 lžíce domácího sádla, 4 červené cibule, 1 lžíce mleté papriky, 1 lžíce paprikové vegety, 2 lžíce hladké mouky, 1 litr vývaru z ryb nebo zeleniny, po špetce kmínu, červeného pepře, majoránky, česnekového prášku a soli, 1 lžíce sekané petrželky.
--------------------------------------------------​------------------------------

Na sádle osmahneme do sklovita najemno posekanou cibuli, zaprášíme paprikou a vegetou, přidáme na větší kostičky pokrájené filety z tlouště, osolíme, okmínujeme, podlijeme vývarem ( šálek vývaru předem odebereme ) a pod pokličkou pozvolna dusíme 20 min. V odebrané části vývaru rozkvedláme hladkou mouku, paprikáš zahustíme a krátce povaříme. Na závěr dochutíme česnekovým práškem, majoránkou a pepřem. Pro vylepšení můžeme paprikáš zahustit zakysanou smetanou. Podáváme s haluškami: Z polohrubé mouky, vejce a soli ( v poměru 1 vejce na 100g mouky ) připravíme hladké těsto, které protlačujeme sítem na halušky do vroucí vody a vaříme doměkka. Na talířích posypeme petrželkou.

šmudla - Profil | Út 6.4.2010 9:36:44 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Tloušťáky jsem chytal a i teďka občas chytám rád :)
Na vláčku na malý woblery. Beru je na jaře, pak v červnu červenci a v listopadu prosinci. Přes léto většinou pouštím nebo vemu třeba jenom jednoho dva.
REcepty: tloušť musí, podtrhuji "Musí" být z čisté řeky .... nutno otestovat. Beru velikost cca 29-38cm , většího jen z čisté vody( výpusť čističk třeba zrovna není ideální místo).
Použití:

a)nadělám filety, filety nakrájím na pásky, vložím do sklenice proložím cibulí mrkví porkem, přisypnu kav.lžičku soli(na 0,7l skelnicu), zaleju svařeným ocet(1díl), vody(2díly) cukr(dle libosti), nahoru naleju vrstvičku sluneč.oleje. Do ledničky na 2-3týdny.

Recept b) zavináče klasický pracný: nafiletovat, nasolit hodně-3 dny v lednici, zalít ředěným octem s vodou (1:1). Na 2-3dny v lednici. Vytahat žebra, dát do sklenic a zalít okurkovým nálevem(sladkokyselý klasický né moc octový, trochu soli.

červnový recept c) nafiletovat, z vnitřní strany osolit, okořenit(sušený česnek, červen.paprika, drcený kmín, nechat odležet( do rána třeba). před smažením obalit v polohrub.mouce(aby se nepřichytávala kůže na pánvičku a aby se řízek nerozsypával. Osmažit ze strany kůže prudčejc.

PS. Takový to dole fyfocený "lívanec" či rybí krupice(pudink) či kravinec to vypadá teda fakt nejedle.
PPS. Parma se taky dá, ostatně jako jakákoliv jiná "bílá" ryba. A není zrovna špatná. Kdybych jich chytal častějc a větší tak se taky u nás ohřeje i na talířku. Zrovna ale 40cm parmičku brát nemusím(loni největší a jediná).

u.x.a - Profil | Po 5.4.2010 23:22:29 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Royale with Cheese 3 >> Royale with Cheese 31,95 - >> ještě mě napadá rybý puding delikatesa pro otrnulé.........

mirmen - Profil | Po 5.4.2010 22:58:15 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Vydalo nakladatelství Paseka www.paseka.cz

citace :

Jelec ( něm. Alant, Anant, Nerfling~ frc.Chevanne, Chevaine, Chevin ~ angl. Chevin ~ lat. Idus melanotus). - Druh bělice, žije v Evropě v jezerech a řekách. Maso jest výborné, ale pro mnoho kůstek málo vážené. Připravuje se ponejvíce na modro ( 2875 ), nebo jako kapr v pivě ( 619 ), nebo se peče na rožni ( 1348 ) . Tře se v květnu.

619 Kapr v pivě

Velkého kapra vložíme do Sauroiru ( čti sotoar = rybí kotlík - nádoba s dírkovanou vložkou zvanou "rošt", ve kterém ryby vaříme pohodlněji než v jiné nádobě ) vyloženého špekem , cibulí a kořením , lehce osolíme , do 3/4 zalijeme lehkým pivem a přivedeme do varu. Po 10 minutách pokryjeme pomásleným papírem, necháme dále vařiti, po 20 minutách rybu obrátíme , hotovou vyndáme a odstavíme do tepla. Vývar piva procedíme do nějaké nádoby, zamícháme do něj lžíci ustrouhaného perníku, citronovou šťávu a kousek čerstvého másla a prolisujeme ubrouskem. Rybu upravíme na mísu, obložíme mlíčím, žampiony a glacirovanými cibulkami, částí omáčky přelijeme rybu, část podáváme v omáčníku zvlášť.
II. Nebo: Porce kapra osolíme, necháme 1/2 hodiny odležeti, osušíme, vložíme do kastrolu s 1 velkou cibulí, 2 bobkovými listy, svazečkem koření, solí, zrnky pepře, hřebíčkem a kusem pomoučeného másla. Zalijeme pivem, aby vše bylo právě pokryto, vaříme do měkka, vývar procedíme. Volíme pivo ne příliš těžké a trpké, těžké pivo rozředíme asi z polovice vodou.

1348 Je t o grilování a přepisovat se mi nechce, grilovat zvládne každý

2875 Modřiti
znamená připraviti rybu pro úpravz "na modro", t.j. přelíti ji vřelým octem. Po uvaření dostane ryba krásně modrou barvu.

Pro ty, kteří upřednostňují pokrmy ze salmonidů, nabízí tato publikace mnohé leckdy opomíjené recepty, namátkou:
pstruh namodro, v máslové omáčce, špikovaný, v majonéze, v červeném víně, po švýcarsku, v tokajském víně, po rusku, po husarsku, aĺa Mantoue, dušený ( aux fines herbes ), Mendiante, smažený, Meuniére, pečený na burgunský způsob, Gavarnie, grilovaný, marinovaný, v rosolu, s křenovou omáčkou, se zeleninou, na královské míse, Cardinal, Délice,na pěně, Vinaigrette, po pansku ... publikace, která potěší :-)

Venca888 - Profil | Po 5.4.2010 20:35:37 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

mlíčnák >> kosti se daj řešit jinak. Já tenhle způsob používám na líny, který miluju - nařežu ho ve hřbetu z obou stran tak hluboko, až ucejtim, že prasknou ty Y kosti, řezy tak 0,5-1 cm od sebe, osolim a zakapu citronem předevšim do těch nařezanejch míst. Nechám dva dni v lednici, ještě jednou pocitronuju, případně pokropim vínem a kosti jsou pryč. Samozřejmě, trocha toho citronovýho aroma tam zustane, ale já si ryby stejně citronuju, takže mi to nevadí.

noap - Profil | Po 5.4.2010 19:44:47 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Jednou jsme z nich dělal pomazánku - celkem to ušlo, akorát teda největší drbačka byla když jsem z toho vybíral kosti.... recept jsem vyčetl jednom nejmenovaném rybářském časopise - a byl celkem jednoduchý - vykuchané a očištěné ryby bez hlav a ploutví se hodí povařit do osolené vody - potom se z kostry obere maso a smíchá se (nebo protočí jednou v mixeru) s majonézou a na jemno nakrájenou cibulí, přidá se trochu citronové šťávy, dochutí solí a nakonec se přidá pažitka. Jednoduché a celkem dobré.

Niel - Profil | Po 5.4.2010 15:32:31 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Tloušť na whisky:
Chytíme tlouště (tak pro 5 osob) a koupíme láhev whisky. K tomu sůl, pepř, olivový olej a proužky špeku.
Tlouště poklademe špekem, zavážeme, osolíme, opepříme a potřeme olivovým olejem.
Předehřejeme troubu na 200 °C. Nalejeme si sklenku whisky a připijeme na úspěch díla.
Poté uložíme tlouště na pekáč a vložíme do trouby.
Nalejeme si dva bleskové panáky whisky a připijeme opět na úspěch díla.
Po dvaceti minutách nastavíme termostat na 250 °C, ať trouba pořádně bručí.
Dame si další tři whisky.
Po půl hodině rybu otočíme a nadále bedlivě hlídáme. Občas se chopíme flašky ffiskie a nalejem si do řepy.
Po další bůlhodince se uopatrně vydáme k lince a tlouště prodočíme. Přidom dáuáme bacha, abyzmese neupálili uo ty pojebaný dvéře vod trouby.
Si dalších pěét nebo zedm fixki vevnitř sklenice si a pak a tak.
Tlouéšče pečem další dři hodinkýý (ale je to vcelku fuk) a každých deset minud dem čúrat.
Je-li to aáspoň drožku možný, dolezem ke sforákua úytáhnem troubu z tlóšta.
Dofřejem si ježdě jedoóo loka a znoúua se pokuzíme tu mrchu dostad uen.
Zúédnem tóo proklatů fišků z éé zeměéa prrrrrrrrdnemho na boddnos.
Dáúuúáme uéélkýho majzla na uk! louznutí na zamaštťěnýým liinoúlluélu.
Néllsze-li tomu zabránid, szskuszszsímesze zsznoúúa póószszsdááuitna nohýýýáááaúú uonojetostejnějedno !!!!!!
Trošku se prospíme.
Príští den sníme tlouště studenýho s majonézou a s aspirínem.

Dobrou chuť a příjemnou zábavu při vaření!

Vítek - Profil | Po 5.4.2010 13:08:28 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

chrostik3 >> Naučím tě žít. Už jsi to potřeboval.Kleně očisti uvnitř i vně. Vytři třeným česnekem, naplň krájenou cibulí, obal v hladké mouce smíchané s paprikou a vhoď na rozpálený olej, pokud možno z oliv( to jest olej olivový, kdyby někdo něco to). Peč a smaž ke 20 minutám, a možná k půlhodině, dokud ryby budou pečité.Potom otevři flaštice, anobrž lahve, a jez a blahořeč Spasiteli našemu Ježíši Kristu!

chrostik3 - Profil | Po 5.4.2010 13:00:41 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Recept: Budem potřeboat: 4-5kg tloušťů,mladé kopřivy,trocha pečia na spojení masy,magi a trochu horké vody. Ryby neočištěné pokrájíme na drobné kousky a přidáme jemně pokrájené kopřivy.Potom přidáme nadrcené pečivo s pár kapek magi a spaříme horkou vodou.Důkladně promýcháme a dáme slepicím.Druhý den pozbíráme velmi chutná vejce,která upravíme dle vkusu každého soudruha. Dobrou chuť! :-))

Hlinomaz - Profil | Ne 4.4.2010 22:54:23 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Jednou se mi podařilo udělat z tlouště lahůdku... tlouště jsem zakápl citronem a nakořenil směsí koření na ryby s citronovým pepřem. Druhý den šli do udírny se studeným kouřem, kde se ale strašně pomalu udili. Po cca deseti hodinách sme to už nevydrželi a hodili je na gril dodělat. Byli naprosto vynikající a dodnes nevím jestli to bylo tou udírnou nebo dřevem, protože jsme sehnali jenom jabloňový větve a ty byly plný lišejníků.

Bejmák - Profil | Ne 4.4.2010 22:54:02 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Royale with Cheese 3 >> Royale with Cheese 31,95 - >> DUŠENI TLOUŠTI ---- očištěné suché tlouště osolíme,opepříme a opečeme na pánvi.Přidáme spařená oloupaná a na čtvrtky nakrájená rajčata,na drobno nakrájenou cibuli a petrželku.vše pokapeme citronovou štávou,posypeme strouhankou a vložíme do trouby.dusíme do mněkka.podáváme nejlépe s okurkovým salátem.
ingredience:
4 tloušti
2 rajčata
40g oleje
50g strouhanky
1 cibule
štáva s citronu
sůl
pepř
petrželka

Ati - Profil | Ne 4.4.2010 22:17:31 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Royale with Cheese 3 >> Royale with Cheese 31,95 - 4.4.2010 21:05:05 >> Recept je tak obsáhlej, že bude lepší se podívat na MRKu do kuchařky a vybereš si podle chuti.Jen ti poradím malou drobnost. Až budeš mlet maso v mlýnku, tak třikrát !!!! Ať se zbavíš všech kostiček a potom to bude šmakovat i dětem.

Pikachu - Profil | Ne 4.4.2010 22:14:09 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Jurek >> Omlouvám se, ale já měl na mysli živou rybu. Samozřejmě že né všichni mají dost prostoru a dostatečnou nádobu. Ale aby to doplnil,jde především o to že se ryba za 2-3 dny uplně vyprázdní a ani její maso pak není cítit. K té pachuti rybiny - pro některé konzumenty je právě tato várazná chuť oblíbená.

Pikachu - Profil | Ne 4.4.2010 22:04:53 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Nejprve k otázce .... je to ryby jako každá jiná a zužitkovat se dá stejně tak. Pokud se někomu zdá, že ryba smrdí muže jí nechat pár dní v čisté nádobě a 2x denně vyměnit vodu, po zápachu nezbude nic. Je samozřejmé že se Jelec tloušť kvalitou masa nemůže rovnat třeba candátovi nebo pstruhovi, ale toto vše také záleží na umění kuchaře který rybu upravuje.

A teď k diskuzi....... je mi z toho na zvracení, jeden kluk dělá machry na druhého a ten pouští a ten žere a ten zase krmí kočku a vše je vlastně špatně. Všichni se nad sebou zamyslete jak se tento web i s touto diskuzí potápí, a to jen proto že se neumíte chovat slušně !!!! Zadavatel otázky slušně poprosil o recepty k úpravě této ryby, a VY mu tady z toho uděláte hádku jak na dětském pískovišti. A recepty ??? Na žádný který by něco konkrétního říkal jsem nenarazil.

Zítra ti nějaké recepty pošlu na SZ.

Jurek - Profil | Ne 4.4.2010 22:01:10 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Royale with Cheese 3 >> Royale with Cheese 31,95 - 4.4.2010 21:51:58 >> Tu mas recept na lak. 0,7 litru octu a 1litr vody dame do hrnce sypnem tam 20kuliček pepře, 4kuličky, nového koření, 3listy bobkového listu, 3chili papričky, cibule kurevsky moc oloupat nakrét a polovinu množství cibule do hrnce. Toto celé uvedeme do bodu varu a necháme schladit. no do sklinky si pak naskladej (bud zavitky, karboše. to je jedno nebo špekačky na utopence) prokládej to cibuli povařenou a sirovu a pořad skladej pak zalij a neh 20dni zalite. nejlepsi jsou male 5l baňoky na kisele zeli. a stačí pořát dobrou chut a nalít si panáka dobré slivovice

Lukas89 - Profil | Ne 4.4.2010 21:54:20 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Myslim si, že tloušť je krásná ryba, idyž s tim zpracováním v kuchyni nevim, táta je zkoušel naložit, jen ze zvědavosti asi 3 ks, ale stojí to za prd, maso má obdobný kaprovi, ale těch kostiček, myslim si, že je to zbytečná práce...

iwanhoe - Profil | Ne 4.4.2010 21:53:30 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

TWIN 69 >> já osobně jsem za právo pro kočky dostávat čerstvé ryby - tlouště nevyjímaje, rybám to vysloveně prospívá a mořské jim moc nejedou - včera třeba odmítli kus lehce grilované jehlice ...

Jurek - Profil | Ne 4.4.2010 21:50:06 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Royale with Cheese 3 >> Royale with Cheese 31,95 - >> No ja bych to udelal tak ze bych udelal smotky tak jak zavinace, dal bych do nich kisele zeli. udelal bych si lak jak na utopence cibuli, chili paprika, pepř, nové koření, bobkový list, a hromadu česneku. k zakousnuti ku štamprdlikum super vec

Jarda Š. - Profil | Ne 4.4.2010 21:43:11 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

XAXAP >> Ne. Alespoň to kdysi tvrdila moje babička, že přidat slepicím občas do krmení tlouště, se na kvalitě vajec projevuje pozitivně.

Pivoň šumavský - Profil | Ne 4.4.2010 21:37:51 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Majsher >> Já ti v podstatě rozumím, ale fakt je pro revír, jako takový, rozdíl, když si za A)vezmu 3ks tlouště a sním je, nebo za B)vezmu 3ks tlouště a dám je slepicím? Není to v podstatě jedno? Myslím, že je. Ono je fakt hrozně jednoduchý něco odsoudit, srovnal byh to se šťouráním v nose - to prostě zvládne každý. Taky bych hrozně rád viděl pravého MASAŘE, jak chodí denně na tlouště, aby je mohl dávat slepicím. Fakt ti to nepřijde divný? Proč by to dělal?
PS : Nemám ani kočku, ani slepici, ale dokážu si udělat snad rozumný názor na problém. Ročně mám 100 - 120 vycházek a loni sem si nechal 22ks ryb - 6 cejnů, 4 tlouště, 3 candáty, 2 štiky, 2 úhoře a 5ks kaprů, ryb sem pustil bezpočet. To sem ale hnusnej masař :-D