MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK.cz - Stále na rybách

Ryba v alobalu

Pečení ryb

Jakákoli očištěná, vykuchaná ryba bez hlavy
1 střední cibule
máslo
sádlo
kmín
sůl
rybí koření (popř. jiné koření podle chuti)
alobal

Alobal vymažeme sádlem. Rybu osolíme, okořeníme, dovnitř vložíme na tenké plátky polovinu nakrájené cibule, plátek másla a okmínujeme. Rybu položíme na alobal, lehce ještě pokmínujeme zvenčí a zasypeme
zbytkem nakrájené cibule. Pak alobal uzavřeme, ale né moc těsně, aby mohla pryč pára.
Takto zabalenou rybu uložíme na pekáč, do kterého nalijeme trochu vody.
Pečeme v troubě na cca 200st.C asi 20 - 30 min. podle velikosti ryby.

 

Ladislav Vavrečka - ®, 16.7.2006
Průměrná známka: 2,00

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového - všechna témata
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniWobler SPRO PowerCatcher Cranky Minnow

Za 49
Osvědčené woblery za cenu třpytek?

akce, rybareni2x Fox Warrior S Carp Rod 300cm/3,00lb

Za 4.500
Za super cenu dva skvělé 10ft pruty, krasavci na šoulačku, či lov ze člunu za tuto výrazně sníženou cenu, po registraci. Pruty s nádechem exklusivních, dražších prutů, které vás nikdy nezklamou


Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Doporučujeme prodejnu
Adresář prodejen
Rybářské potřeby  NA SOUTOKU - Kralupy n.V. Rybářské potřeby NA SOUTOKU - Kralupy n.V.

Kralupy nad Vltavou, Žižkova 913