MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK.cz - Stále na rybách

Ryba v alobalu

Pečení ryb

Jakákoli očištěná, vykuchaná ryba bez hlavy
1 střední cibule
máslo
sádlo
kmín
sůl
rybí koření (popř. jiné koření podle chuti)
alobal

Alobal vymažeme sádlem. Rybu osolíme, okořeníme, dovnitř vložíme na tenké plátky polovinu nakrájené cibule, plátek másla a okmínujeme. Rybu položíme na alobal, lehce ještě pokmínujeme zvenčí a zasypeme
zbytkem nakrájené cibule. Pak alobal uzavřeme, ale né moc těsně, aby mohla pryč pára.
Takto zabalenou rybu uložíme na pekáč, do kterého nalijeme trochu vody.
Pečeme v troubě na cca 200st.C asi 20 - 30 min. podle velikosti ryby.

 

Ladislav Vavrečka - ®, 16.7.2006
Průměrná známka: 2,00

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového - všechna témata

Začátek sezóny lovu dravců:


Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniJRC Radar DS3 akce

Za 6780
AKCE sady DS3 2+1 a 3+1, super ceny, zboží trvale skladem, doprava ZDARMA!!!


akce, rybareniPelzer Executive Double Rod Sleeve 12ft

Za 1499
Kvalitní pouzdro na 2 pruty 12ft vč. navijáků. Extra silné polstrování, špička i spodek pouzdra jsou vystužené všitým plastem proti poškození choulostivých částí prut, extra velká kapsa na navijáky typu "long cast", neoprénové držadlo, celorozepínací zipy po celém obvodu pouzdra


Doporučujeme e-shop
Rubrika E-shopy
Rybářské potřeby Rybina Rybářské potřeby Rybina

Největšího kapra chytíte pouze s kvalitním vybavením a to Vám nabízíme v našem e-shopu Rybářské potřeby Rybina. Široký výběr rybářských...