MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK.cz - Stále na rybách

Szegedské halászlé 1

Rybí polévky

1/2 kg drobných ryb,
1 kg kapra,
15 dkg cibule,
3 dkg lahůdkové mleté sladké papriky,
2 dkg soli,
1 pálivá paprička,
3 dl suchého bílého vína.

Ryby očistíme. Z kapra odstraníme hlavu ploutve ocas. Trup naporcujeme. Odstraníme drtící destičku. Hlavu ploutve, ocas a drobné ryby přivedeme do varu ve 3 litrech vody a potom (po uvaření) propasírujeme. Do takto získaného základního vývaru vložíme naporcovaného kapra, nadrobno nakrájenou cibuli a přivedeme do varu. Osolíme přidáme polovinu papriky a pálivou papričku. Po půlhodinovém vaření přidáme druhou polovinu mleté papriky, víno a vaříme ještě 5 minut.

 

DIO - ®, 11.7.2006
Průměrná známka: žádná

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového - všechna témata
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniFox Winter suit termo komplet

Za 3.990
Bunda a kalhoty kompletní oblečení z kvalitního materiálu do extrému, nepříznivého počasí je u nás nyní za nejnižší cenu, dvoudílný oblek ve kterém budete v suchu a teple i když všem okolo bude zima

akce, rybareniAkce Abu Garcia Venerate

Akce na všechny přívlačové pruty Abu Garcia Venerate


Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Doporučujeme e-shop
Rubrika E-shopy
Tropic Liberec - Nikdo vám nedá více...  Tropic Liberec - Nikdo vám nedá více... 

ESHOP ROKU 2016 s více než 15 letou historií nabízí přes 88 000 produktů pro všechny rybolovné techniky. Profesionální poradenství a 100%...