MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK.cz - Stále na rybách

Candát na ohni

Grilování ryb

Nejprve candáta zabijeme. Poté ho vykucháme a nakrájíme ho na podkovy. Do misky si dáme rybí koření a v koření podkovy obalíme. Podkovy zabalíme do alobalu a dáme na rošť. Po chvíli můžeme konzumovat.

 

Jan Marčišovský, 25.6.2006
Průměrná známka: 4,38

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového - všechna témata
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniSLEVA 35% na Greys Prodigy GT3 12ft, 3,5lb

Za 2.990
Kaprový prut Greys Prodigy GT3 je třetí generací prvotřídních kaprových prutů Prodigy. Doprava ZDARMA!!!

akce, rybareniNOVINKA 2017 Chyť a pusť Krmítková směs 3kg

Za 139
Dodáme do 24 hodin a pokud se přihlásíte obdržíte další bonus v podobě 3%. Vyrábí se v příchutích: Orlická mušle, scopex, vanilka, černý halibut, jahoda


Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Doporučujeme cestovku
Rubrika Cestovky
Mořský Rybolov Mořský Rybolov

Mořský rybolov na kanárských ostrovech. Spojte letní dovolenou s lovem MARLINU, obřích tuňáků a rejnoků! Sezóna po celý rok. Ryby až 500kg!...