MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK.cz - Stále na rybách

Sumeček jako pochoutka

Grilování ryb

1,5kg Sumečka amerického, 3dcl bílého jogurtu, rybý koření nebo grilovací koření, 2 stroužky česneku.

Nejprve smícháme jogurt s kořením a utřeným česnekem. Ryby dáme marinovat v této kašičce 24hod.

Po marinování můžeme grilovat a stále mažeme zbytkem kaše.

Grilujeme dokud není masu dostatečně upravené.

 

Jiří Hanč, 30.11.-000
Průměrná známka: 3,50

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Doporučujeme cestovku
Rubrika Cestovky
PEPA cestovní kancelář s.r.o. PEPA cestovní kancelář s.r.o.

Široká nabídka rybářských zájezdů a výprav: Švédsko, Norsko, Finsko, Irsko, Kanada, Aljaška, Kamčatka, Chile, Argentina, Panama, Maledivy,...