MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK.cz - Stále na rybách

Candátí mls

Rybí saláty a zavináče

Suroviny:
1/2 kg candáta nebo štiky, sůl, pepř, lžíce nasekaných kapar, 3dcl vinného octa, 6 lžic citrón. šťávy, olej.

Postup:
Vykostěné porce candáta více osolíme a poklademe do nádoby , kde je zalijeme octem s citrónovou šťávou a necháme je týden uležet, za občasného přeložení. Poté maso nakrájíme na velice tenké plátky( 1 mm), které promícháme s nasekanými kapary a mletým pepřem, vše dáme do sklenice, zalijeme olejem a 3 lžícemi citrónové šťávy a necháme je 4 dny uležet.
Místo kapar můžeme pokrájet velmi jemně cibuli.
Podáváme s bílou vekou s máslem a dobrým vínem.

 

Kanon - ®, 22.12.2010
Průměrná známka: žádná

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového - všechna témata
Doporučujeme cestovku
Rubrika Cestovky
CA RYBOLOV NORSKO CA RYBOLOV NORSKO

Jsme cestovka zaměřená na rybolov v Norsku. Nabízíme velmi atraktivní lokality jako je SOROYA, BAKKAN WAHL, NORDKAPP, KVALOYA. Nezabýváme se...