Kostky z Pangasa

Smažení ryb

Z ještě zmrzlých filetů z Pangasa,nakrájíme větší kostky,které osolíme.V igelitovém pytlíku smícháme hladkou mouku s paprikou(sladkou)přidáme trochu sušeného tymianu(kdo chce může přidat i trochu pálivé papriky)V této směsi kostky protřepáním obalíme.Na pánvi v oleji osmažíme cibuli,Když je skoro hotová přidáme na plátky nakrájený česnek a do tohoto základu dáme smahnout obalené kousky ryby.Opatrně obracet.Jako přílohu podáváme bramborovou kaši,do které nakrájíme trochu zelené petrželky.Na závěr celé jídlo posypeme strouhaným sýrem.Přeji dobrou chut.Suroviny přidávejte v množství,dle vlastního uvážení.

 

gx1 - Profil, 10.11.2009
Průměrná známka: 1,00