Štika nebo Kapr na MORAVANCE

Pečení ryb

V tomto případě ŠTIKA

Štika nebo Kapr
Máslo
Hera na vymazání pekáčku
Moravanka
Kunjovanka
Koření : směs na ryby,grilovací,sladká paprika
Cibule,česnek
Maggi,sojová omáčka,worcester,kečup (pár kapek)


Rybu chytíme, očistíme,omyjeme a naporcujeme na podkovy.
Pekáč vymažeme HEROU a nalijeme šťávu z MORAVANKA a KUNJOVANKY.
Podkovy potřeme česnekem(komu nevoní,nemusí) osolíme,do šťávy položíme podkovy,posypeme kořením a
nadrobno nakrájenou cibulí.Vše zasypeme smíchanou zeleninou MORAVANKA + KUNJOVANKA.Pokapeme maggim,sojovou omáčkou,worcestrem,opět posypeme kořením,pokapeme kečupem a navrch položíme 4 plátky másla.
Pečeme cca 1hod.
Podáváme s hranolky nebo chlebem

Dobrou chuť

 

adnast - Profil, 11.10.2009
Průměrná známka: 1,50

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.