Jarní dětské závody na Tylovském rybníku

Datum akce: 20.5.2023 - Přidat do kalendáře v mobilu

Zaměření: Děti a mládež
Kraj: Moravskoslezský

Jarní dětské závody na Tylovském rybníku

Termín: 20.5.2023

Závody pro děti do 15ti let na Tylovském rybníku

Harmonogrm:
prezentace 7:00 hod.
losování      7:30 hod.
začátek závodu 8:30 hod.
konec závodu  15:00 hod.
vyhlášení          15:30 hod.

Hodnoceny budou děti ve dvou kategoriích do 7 let a do 15 let. Závody se budou konat za každého počasí.

Startovné je 350,- Kč, kdy v ceně startovného je zahrnuto občerstvení pro závodníky a závodník si smí ponechat 1 ks ušlechtilé ryby v souladu s rybářským řádem platném na rybníku Tylov.

Přihlášky zasílejte na e-mail: rezna.jiri@seznam.cz, nebo na tel. 605 507 529 pan Jiří Řezníček. V přihlášce uveďte celé jméno dítěte a jeho věk. Přihlášky a startovné je možno zasílat nejpozději do 1.5.2023.

Startovné se zasílá nejpozději do 1.5.2023 na účet č.ú. 495973153/0800, do poznámky uvést jméno přihlášeného dítěte.

Pro všechny závodníky budou připraveny krásné a hodnotné ceny a pro ty nejúspěšnější krásné poháry.

PRAVIDLA:
Každý závodník smí chytat na jeden prut, kdy povolený způsob lovu je plavaná, poležená nebo feeder, krmítka jsou povolena. Krmení povoleno ze břehu a množství není omezeno. U malých dětí je akceptována přiměřená dopomoc rodičů, v „rozumných mezích“ tedy, že rodiče budou pouze nápomocni a nikoli plně nahazovat a chytat za děti. Chytat se může na libovolnou nástrahu. Bodovaná bude každá ulovená ryba, která bude změřena a 1cm = 1 bod. V případě kdy závodník uloví rybu, kterou si v souladu s rybářským řádem ponechá, není pozdější výměna za jinou chycenou rybu možná.

Každý z účastníku závodu se ho účastní na vlastní nebezpečí a za děti zodpovídají jejich rodiče. Pořadatel nenese žádnou zodpovědnost za případnou škodu, či jinou újmu, ke které by mohlo dojít v průběhu závodu zúčastněným osobám. Každý z rodičů dětí přihlášených do závodu zaplacením startovného a účastí dítěte souhlasí s pořízením fotografii či videa pro potřebu pořadatele a ten je oprávněn získané záznamy uveřejnit na internetu, na sociálních sítích nebo jiných kanálech pro propagaci sportu či samotné akce.

Pořadatel si v případě potřeby vyhrazuje právo pozměnit pravidla.

 

Jirka Řezňa - Profil - 28.12.2022