PRSOCup 2019 - Štěchovický pohár - přílvlačový závod z lodí

Datum akce: 19.4.2019 - Přidat do kalendáře v mobilu

Zaměření: Dravci, přívlač
Kraj: Praha

Milé rybářky, páni rybáři, přátelé, kamarádi,
rok se s rokem sešel a já jsem rád, že vás letos mohu pozvat již na 3. ročník přívlačových závodů z lodí PRSOCup – Štěchovický pohár 2019. Závod proběhne dne 19.4.2019, stejně jako loni na Vltavě v nádherném, panenském prostředí údolní nádrže Štěchovice. Garantem celého závodu je uživatel revíru Český rybářský svaz – ÚS města Prahy.

Vzhledem k výborným zkušenostem z loňského roku jsme se rozhodli zachovat některé zvláštnosti našeho závodu.
1. první přívlačový závod roku 2019 z lodí
2. závod opět proběhne na Velký pátek před Velikonocemi
3. závod bude příležitostí jak pro dvoučlenné posádky lovící z klasických lodí, tak také pro vyznavače stále oblíbenějšího Kayakfishingu – lovu z rybářských kajaků.

Novinkou letošního roku je možnost zapůjčení kajaku po dobu závodu. Závodu se tak mohou zúčastnit i zájemci, kteří žádné vhodné plavidlo nevlastní.

Mnozí z vás se možná podiví, jak je možné v uvedeném termínu lovit na svazovém revíru přílvlačí. Tento revír je vybrán záměrně právě proto, neboť je zde vláčka povolena celoročně.  Jedná se o nádherný revír, který si svým romantickým nádechem jistě získá srdce nejednoho z vás! Vltava 9 – Údolní nádrž Štěchovnice

Půjde o přátelský, náborový (to znamená do žebříčku ČRS nebodovaný) závod, který rád přivítá všechny z vás, kteří budou mít kamarádský přístup.

Pro přihlášení není třeba registrace sportovce u ČRS. Jste vítáni i vy z vás, kteří jste tento druh závodu nikdy nechytali a jen si jej chcete vyzkoušet.
Počet startujících lodí je omezen na 30. Registrace do závodu bude spuštěna v pondělí 1.4.2019 a uzavřena ve středu 17.4.2019.
Přihlášky prosím zasílejte na e-mail: MMicanek@PRSO.me. Přihláška musí obsahovat jméno, telefon a e-mail. (v případě dvoučlenných týmů obou členů týmu). Registrace bude obratem potvrzena.
Petrův Zdar!

M.Mičánek

Kompletní propozice naleznete na https://www.prso.me/udalost/prsocup-2019-stechovicky-pohar-privlacovy-zavod-z-lodi/?instance_id=494

 

Ouklejobijec - Profil - 26.3.2019