3.ročník rybářských závodů, Blevice 2009

Datum akce: 4.7.2009 - Přidat do kalendáře v mobilu

Zaměření: Všeobecné

Již třetím rokem pořádáme na místním malém rybníku rybářské závody. Jsou to závody místního významu pro potěšení z tohoto krásného sportu. Jako ceny na prvních třech místech jsou poháry a malé překvapení a pro ostatní symbolické ceny a účastnický list. Jsou to závody malé místní pro radost. Pořádáme je teprve potřetí, tak prosím omluvte případné menší detaily.

Harmonogram:
7:00 - 7:45 zápis
8:00 - 10:30 je první kolo
10:30 - 11:30 pauza na občerstvení
11:30- 14:00 druhé kolo
cca 15:00 vyhlášení výsledků a předání cen
od 20:00 posezení s hudbou

Místo konání a popis cesty:
Obec Blevice, okres Kladno, Středočeský kraj.
Cesta je celkem jednoduchá buď od Kladna přes vesnice Brandýsek, Třebusice, Koleč, Blevice, kde pokračujte stále po hlavní silnici a dojedete ke hřišti po levé straně a za ním cca 100m je rybník. Další možnost je od Kralup nad Vlatavou přes vesnice Zeměchy, Olovnice, Blevice, z tohoto směru nepřijedete až do vesnice. Pozor tímto směrem minete za křižovatkou ve tvaru "T" (ta na Blevice) jiný větší rybník to není on, jednou se nám již stalo že závodník čekal tam. Je to až ten druhý zhruba po dvou km. Pokud by při cestě nastaly problémy stačí zavolat, počkáme.

Informace o lovišti, způsobu lovu a bodování:
Menší rybník cca 2ha, mezery mezi lovícími zhruba 3m. Lov na jeden prut s jedním návazcem a jednoduchým háčkem. Lov povolen na plavanou, položenou a feeder. Vnadění povoleno až po startu závodu. Hodnocení úlovků 1ks karas, sumeček americký, plotice, hrouzek = 1bod, ušlechtilá ryba a ostatní které nejsou uvedeny se počítají 1cm = 1bod. Osádka ryb karas, sumeček americký, plotice, štika, kapr, amur, sumec. Letos nasezen kapr cca 250 ks a amur 100ks.

Povinná výbava:
Vezírek, sak nebo kbelík pro uchovávání ulovených neušlechtilých ryb. Podložka pod rybu není povinná. Peán a podběrák.

Souhrnné informace:
POZOR kdo nebude respektovat pokyny pořadatelů, může být ze závodu vykázán a to bez vrácení startovného. Všichni účastníci se hlásí k závodu na vlastní nebezpečí a děti do 15ti let musí být v doprovodu osoby starší 18ti let jinak se nesmí závodu účastnit. Zajištěno po celý den speciality z grilu, k pití pivo Gambrinus, limonády a tvrdý alkohol, teplé nápoje káva, čaj, grog. Večer posezení s hudbou. Během závodu bude zajištěn roznos občerstvení na lovná stanoviště.

Zápis a rezervace míst:
Jelikož je rybník celkem malý je nutné se rezervovat dopředu a to buď na e-mailu bsk2006@seznam.cz a nebo na telefonu 724778364 formou SMS. U obou případů rezervace je nutné uvést jméno, příjmení, počet rezervovaných míst a zda se jedná o dospělé nebo děti do 15ti let. POZOR kdo nebude předem registrován a budou všechna místa obsazená a přesto přijede, tak ho nebude možné do závodů zařadit!!!

Na závěr:
Veškeré podrobnější informace a přesná pravidla závodů budou zaslána všem registrovaným účastníkům zhruba týden před začátkem závodů na e-mail. Kdo se přihlásí přes SMS, tak mu bude zaslán odkaz, kde tyto informace nalezne. Pokud máte jakékoli dotazy neváhejte nás kontaktovat na e-mailu.

Za BSK2006 zdraví Kuře.

 

kure22 - Profil - 15.6.2009