Zimní oblek ICEBEHR

V rybářských potřebách jsem viděl zimní oblek ICEBEHR (bunda+kalhoty), cca za 1600 Kč, což mi připadá jako dobrá cena. Máte někdo skušenost s tímto oblečením, popř. jaké oblečení byste doporučili?
Autor diskuse: Achjo - Profil , 29.5.2005 všeobecné - náčiní, doplňky

hraji - Profil | Po 30.5.2005 7:48:40

Koupil jsem si ten Icebehr komplet před 5 lety na svoji první výpravu do Norska, od té doby ji používám , dokonce i u nás, pokud vím, že budu převážně sedět a čekat na záběr nebo například lovit z loďky v dešti a je naprosto v pohodě. V Norsku ji prověřilo snad veškeré představitelné počasí včetně bouře na moři a obstála.
Není to tedy žádný model od Armaniho, ale je funkční a spolehlivá. Až doslouží, tak ji asi nahradím něčím novějším a technologicky propracovanějším, ale v současnosti jí dávám jedničku s hvězdičkou a v té ceně je prostě špička

Rybář - Profil | Po 30.5.2005 7:26:04

Achjo: Nebo koupit v outdoorových prodejnách kalhoty a bundu s membranou (nemusí být nutně goretex) a pod to nějakou polartecovou mikinu a máš vystaráno nejen na ryby ... a to na dlouhou dobu. Celková cena bude sice několikanásobek tebou uváděné ... ale zase to bude oblečení funkční, využitelné i jinde atd. Ale je to fakt o jiné ceně ...

Iceman - Profil | Ne 29.5.2005 11:06:13

Icebehr dělá skoro každý rok nové modely, takže ti těžko někdo poradí jaký je přímo ten co jsi si vyhlédl. Ale v podstatě jsou všechny OK. Měl jsem v ruce 3 modely a všechny byli fakt dobrý. Teploučký, měkoučký, nepromokavý. Preferoval bych hlavně vysoký límec, je to lepší když fouká.