Dalešice

Chystáme se s kámošem prubnout Dalešice. Nemáte někdu nějakej týpek na flek kde se dá zůstat tak tři dny a ve vodě není moc vázek,protože Dalešice jsou jich plný. Jo a ještě aby tam nebyla strašná žumpa hned u břehu. Moc Dík
Autor diskuse: Mára - Profil , 22.5.2005 všeobecné - revíry, cestování

Mára - Profil | Čt 26.5.2005 15:44:29

U Hartvíkovic to znám,ale tam se mi právě nechce. Chceme prubnout téměř vše od kapříků po dravce. Zajímali by mě ty Kozlany a Koněšín , budem totiž vyrážet z Náměště ,ten kámoš tam má totiž hospodu tak ho musím nejřív navštívt dát pivko a pak hurá na ně. Ale nám jde stejně jen o to vyrazit a odpočinout o bab, proto chceme nějaký to pohodlný místečko

NOVIS - Profil | Út 24.5.2005 9:31:14

Souhlasím s MrKosem, hartvíkovická pláž je místo s nejmenším počtem vázek široko daleko, ale dobře chytat lze jen velmi brzo ráno a pozdě večer, jinak vás ruší provoz kempu. Zátoky v blízkosti hráze nejsou špatné, dobře se dá stanovat i chytat i pod Kozlany či Koněšínem, k vjezdu do lesa je potřeba povolení, ale vzhledem k počtu aut na lesních cestách jej asi nebude zas tak těžké získat. Velkou výhodou je loďka, půjčovna je v kempu.

MrKos - Profil | Po 23.5.2005 15:08:37

Záleží co, a jak to chceš chytat. Pro chytání na několik dní nejsou špatný Hartvíkovice. Máš tam aspoň zázemí a vše potřebé v kempu. Pokud nejsi pro kemp ( já třeba nejsem ) tak se dá zajet do několika větších zátok kousek od hráze. Každopádně však ale občasné vázky jsou i tam.

denyg - Profil | Ne 22.5.2005 9:19:03

Chceš tam vláčet,kaprařit či muškařit? Mám kamaráda a pár známých, kteří tam vláčívají a mají z tama více než slušné úlovky. Když budete chtít, můžu vás s jedním z nich skontaktovat.