Jak na ryby

Postřehli jste někdo,že jak na ryby má končit a začít nový program "S JAKUBEM NA RYBÁCH".Co si myslíte o programu jak na ryby?
Autor diskuse: cobra - , 18.5.2005 všeobecné - ostatní

Martin M. - Profil | So 16.4.2011 10:34:39

pokracovani nove serie zde: http://www.mrk.cz/diskuse.php?id=638458
tuto diskusi zamykam, at v tom neni zmatek a nejede nekolik diskusi soucasne.

Cerebro - Profil | Po 23.5.2005 8:10:54

Já nevim ale třeba začátečníci ty by asi moc nepobrali to o čem závodníci mluví a málo kdo se se svým tajemstvím bude chtít prezentovat. Jak na ryby si může každý vybrat co chce.

denyg - Profil | Ne 22.5.2005 16:50:51

bejk:To jo, radši bych tam dal Vás, aby jste jim ukázal, jak se loví megaboleni

bejk | Ne 22.5.2005 16:42:43

jak už tady zaznělo, hrušínský fakt delá hloupýho Honzu, nmedokážu si představit že se nekdo kdo chytá ryby pořád tak blbě diví tomu co vidí na veletrhu nebo tak. Tohle mi na tom fakt vadí, je to pořad, měl by tam být profesionální přístup, proste top vysvětlit, ukázat, popsat a ne co to proboha je?

Co se týče J. Vágnera, nemusím ho, nicméně pokud dokáže a nachytá to co prezentuje, hluboce smekám. Pokud ne, je to tlučhuba a nepatří tam. jinak podle fotek s úhořema by podle růstu dětí ted měl mít asi 4 metry.. :-) žádnej div že je v televizi

Můj osobní názor je ten že by se mel každý díl tematicky zaměřit a vždycky nabrat jednoho dva tri rybáře třeba zavodniky nebo prostě nekoho kdo se třeba specializuje na přívlač, mušku, kapry.
Plus medailonky o chytání v zahranicí třeba i ve spolupráci s nejakou cestovkou..

švec - Profil | Ne 22.5.2005 10:57:44

Jakub Vágner je mi nesimpatický už od pohledu, ale takových lidí je víc a já každému simpatický také nejsem.Hodně se mě zhnusil tím uvazováním sumců.Nevím jestli jím tím ubližuje, ale mě to jde proti srsti.Uvázat v noci sumce lanem za žábra ke stromu a čekat až se rozední aby ho mohl vyfotit a natočit tak to je HNUS.V jednom časopise psal že největší sumec mu uplaval dřív než ho stačili pořádně zdokumentovat protože ho špatně uvázali.

denyg - Profil | Ne 22.5.2005 10:36:29

Nechci nic kritizovat předem, třeba to bude stát za to, ale Jakub Vágner je mi strašně nesympatický, ale určitě to shlédnu. Tu jsou nějaký Vagnerovi úlovky, tak mrkněte a zasmějte se: http://sweb.cz/vagneromanie/

miki - Profil | Ne 22.5.2005 10:23:37

No, nechci nic kritizovat, ale myslím, že u nás zatím nikdo neumí udělat pořad o rybách, jako je například na jiných kanálech-Discovery atd. Tam se nezdržují s nepodstatnýma věcma a nenakydaj kolem toho taky spoustu omáčky, jako u nás. U nás mi připadá, že chtěj vysvětlovat všechno od začátku, jako by se na to dívali lidi, kteří v životě nerybařili. Na cizích kanálech se představí většinou jen montáže-je-li to třeba, ale pak už se věnují lokalizaci správného místa, výběru krmení,nástrah, zakrmování a samotnému lovu. U nás mi připadá, že chtěj natočit všechno, ale ve výsledku je to "takový divný" protože maj jasně stanovenej čas i rozpočet.
Uvidíme, jestli bude nový pořad s Jakubem lepší.

petr78 | Pá 20.5.2005 21:06:41

Pánové co takhle začít kritizovat až se pořad objeví v televizi. Na Jakubovi mě vadí jen ti sumci co maji od něj cucfleky, jinak proti němu nic nemám. Nemohu se ubránit pocitu, že sposuta lidí zde, je proti za každou cenu. Pořad jak na ryby z Drápalíkem stojí za ho... a změna může být jen ku prospěchu. Je to jediné co ČT vysílá a není možnost si vybrat. Jestliže pořad s Jakubem bude lepší, než to co jde dnes tak budu jen rád. Jakub co se týká mediálního vystupování, tak rozhodně není můj favorit, ale může se všechno změnit, proč nad někým lámat hůl ještě než ukázal co v něm je. Jakubovi fandím a přeju jemu i sobě aby jeho pořad byl pěknej. Když nebude tak ho tu rád zkritizuju, ale zatim ne.

palo - Profil | Pá 20.5.2005 19:54:12

Jakuba znám osobně, je to hodnej kluk, jestli před pár lety udělal pár volovin, tak na to měl při svým mládí nárok (kdo z nás nějakou blbost neudělal). Kritizovat je naše národní vlastnost. Myslím, že tolik kolik je ochoten Jakub obětovat pro rybařinu, tak moc podobných lidí v naší republice není.

Petrson - Profil | Pá 20.5.2005 13:50:20

Nevím, co si o tom nadávání na Jakuba myslet. Sám ho osobně neznám, posuzuji ho tedy jen podle toho, co jsem viděl v TV, na videu a od něj četl.Mám ale dojem, že většina kritiků je na tom stejně - všechny "jobovky" a-la: slyšel jsem, známej říkal... Každý máte právo na svůj názor, ale myslím, že tady jej formuje závist nad skutečnými informacemi.

pz - Profil | Pá 20.5.2005 13:37:30

1- ten porad me celkem nebere, ale kdyz sem ho parkrat videl, tak me nejvic sral ten dixiland, co hral jako pozadi pri kazdem zaberu chytajicich rybaru
2- vagner je mluvka a slibotechna, tezi z popularity, kterou si udelal pred nekolika malo lety par minutama v tv, jinak se ho schvalne zeptejte, jak dopadlo to jeho slavne vytvoreni rybarskeho raje v tovacove... tovacovaci a prerovaci by mohli vypravet, co se tam delo.....
3- rrr na stv je celkem solidni, az na to velke mnozstvi zbytecnych predelu a rozdrobenych reportazi (to druhe chapu - zarucit kontinuitu sledovanosti...), jinak uz trochu omezili tu skrytou reklamu, protoze si uvedomuji, ze by je mohli zase zrusit :)
4- pokud bude porad s jakubem na rybach, coz vubec neni jiste, protoze v planech ct to neni a mluvi se o tom jenom z jedne strany, tak posoudit muzu az po shlednuti - doufejme, ze za koncesionarske poplatky se zase nekdo neprizivi, jak se to deje skoro porad.....

michalŠ - Profil | Čt 19.5.2005 20:49:03

No dobrej sumec, ale co to vypovídá o Vágnerovi? Vždyť ani nevíš kdo ho chytil

Kamil | Čt 19.5.2005 19:32:05

Petr78: Tak to fakt není špatné! Je neuvěřitelné, jak to všechno časově stíhá. Tuhle s ním někde byl v rádiu rozhovor a já se dozvěděl, že mu je snad teprve 22 let! Rád bych měl v šedesáti jeho zkušenosti...

petr78 | Čt 19.5.2005 18:48:23

Vágner asi nachytá tohle jsem našel http://xvella.free.fr/videos/jakub_197_lyon.wmv to není špatné. Jen tam postrádám pořádného hubana.

medvěd - Profil | Čt 19.5.2005 15:38:22

Mates:jo to jsem si taky myslel,tak jsem se díval nenápadně.Už se těším na řízečky.

JM - Profil | Čt 19.5.2005 14:35:08

Je fakt, že jsem si už u toho pořadu párkrát řekl, že bych chtěl spíš vědět jak, na jakou montáž, jakou technikou tu rybu chytli, než to že jí chytli a jak jí uvařit. Toho pana Vágnera neznám, jen jsem o něm četl tak nevím, ale dost lidí tu píše, že je jako rybář dobrej, tak snad ten pořad bude lepší, i když ten vysílací čas co je teď mi moc nevyhovuje.

Mates(původní) | Čt 19.5.2005 14:34:50

All:Jakub je latinář a brusič ryb howg.

Mates(původní) | Čt 19.5.2005 14:33:50

medvěd:kecáš, houbu kterou vidíš už neroste-starodávná moudrost:-))

medvěd - Profil | Čt 19.5.2005 13:48:39

Toulovec:když najdu malou pýchavku obrovskou, zak ji taky nechám tak dva dny dojít.Zrovna mi jedna roste skoro před očima

Petr <´)))>< - Profil | Čt 19.5.2005 13:26:21

Toulovec: bohudík, že podobnou zkušenost nemám!

šeptal - Profil | Čt 19.5.2005 10:20:44

Toulovec : To je jasný. Sumec je z dravců nejrychleji narůstající ryba. Podle moudré knihy. ;o)

Toulovec | Čt 19.5.2005 10:16:45

PETR: samozřejmě že nejsi jediný kdo ho zná. Setkal jsem se s mnoha lidmi, co měli tu "čest" s ním být v kontaktu, ale ještě nikdo mi netvrdil to co ty. Jediné co jsem od nich slyšel, bylo, že spolu chytili slizouna něco okolo 170 cm, za hodinu když někam volal měl 190, když se vrátili do republiky, slizounek povyrostl na rovné 2 metry a za další měsíc v časopise měl ten samej sumeček 210, popřípadě někdy i 230 cm. - Holt, hezky se o ty ryby stará i na fotkách, rostou jako z vody.
Ale neber si to k srdci, neb je mi opravdu úplně ukradenej :o))))))))

Petr <´)))>< - Profil | Čt 19.5.2005 9:19:42

Toulovec: oponovat ti nebudu, protože zde popisuješ svůj názor na krerý máš (jako všichni) právo a přitom nikoho nenpadáš a neurážíš. To že nejsem sám kdo se zná s Jakubem mi je jasné :-).

Pike | Čt 19.5.2005 8:53:04

Jak na ryby opravdu neni dobry porad. Poslouchat Drapalika, jak celou dobu rve: To jsem ale sikovnej , je fakt zazitek. Cely porad je vlastne o tom, ze se podivame, kde vsude byl Drapalik na rybach a co nakonec chytil.

Cerebro - Profil | Čt 19.5.2005 8:31:48

Já si myslim že Jak na ryby je docela slušný pořad i když to vaření je na mě moc lae pro ty co ty ryby jedí je to dobrý každý si v tom najde co potřebuje. a Jakub Vágner to pusinkování s rybama očuměl u Rexe Hunta jehož pořed běží na Discovery pěknou řádku let. to je můj názor a je mi jedno co si ostatní myslí a říkaj.

Salám - Profil | Čt 19.5.2005 8:08:43

Prej v tom pořadu má bejt méně vaření a více chytání, tak že by to měl bejt posun k lepšímu...no, uvidíme.

Toulovec | Čt 19.5.2005 7:23:16

Osobu pana Vágnera nebudu hodnotit, neb mi to nepřísluší, neznám ho, je mi ukradenej, a nemyslím si že vše, co se o něm napíše je pravda, rovněž tak si nemyslím, že vše co ulovil je pravda, rovněž tak si myslím, že se mu smrsknul metr, tudíž jeho úlovky jsou těžce diskutabilní, ale jak říkám, je mi ukradenej. Pokud mi chce Petr oponovat, má na to právo, ale není jediný kdo ho zná.
K pořadu jak na ryby si mylím, že kvalita tohoto pořadu vůbec neodpovídá kvalitě vysílání České televize a připadá mi to spíše jako nic neříkající pořad typu "Rady ptáka Loskutáka". Myslím že pokud by byl ten samý pořad na obrazovce TV NOVA, bylo by to OK, ale na úroveň ČT mi to připadá trošku slabé.
Co se týká moderování, myslím že tvůrci pořadu sáhli trošku hodně vedle, neb pan Hrušínský nemá pro pořad vůbec žádný přínos. Jak všichni vidíme, nemá znalosti ani z oblasti rybářské teorie, ani legislativy. A nebo v pořadu dostal roli hloupého Honzy, což je také možné. Pavel Tomi dle mého názoru rozumí oproti kolegovi problematice, řídí diskuse, rozhovory a něco umí. Myslím že pro moderování tohoto pořadu vůbec není zapotřebí být mediální hvězdou, ale především naprosto perfektním rybářem se znalostí všeho okolo a takových lidí je myslím v republice mnoho. Kdo z těch, co tu vehementně a plamenně přispívají znal před uvedením pořadu Jakuba Vágnera, který si na tomto postavil karieru a živnost???

Před časem jsem si vyměnil několik mailů s dramturgem pořadu ( a už si ani nepamatuju jak se to jmenovalo), dělala to Brněnská televize, běželo asi 5 dílů na podzim. Myslím, že tvůrci tohoto pořadu byli na lepší cestě, než Drápalíci.

Lada - Profil | Čt 19.5.2005 7:21:18

JV je clovek ,ktery ma zkusenosti a myslim jako pruvodce v poradu bude moc dobry,ale zase je tady problem,kde si par lidi (co ho neznaji!!!!),leci sve mindraky.A co se tyce noveho poradu ,ja jsem ho videl a urcite nejsem jedinej(vystava v Brne).Proti soucasnemu je tam podstatny rozdil v zpracovani grafice atd,ten program bude mit uroven.Jakube drzim ti palce.

Petr <´)))>< - Profil | St 18.5.2005 23:30:29

Sním o okamžiku, od kterého zde na MRKu bude každý psát jen to co sám viděl, nebo zažil a nebude zde šířit nepodložené pomluvy. Pakliže někdo proti JV něco máte, tak není složité sehnat si na Jakuba kontakt a popovídat si s ním (jen tak házet na někoho špínu je velmi jednoduché). Ono se o něm šíří spousta lží a polopravd, které si nějací dobrodinci vymýšlí z dlouhé chvíle.
petr: z Jakuba nedělám do trenek, ale znám se s ním a vím o čem mluvím!

Korda | St 18.5.2005 23:06:21

Stejně mám nejradši RRR na STV2!!!!!!!

petr - Profil | St 18.5.2005 22:44:16

Kamil: ty seš přesně ten případ co mu na všechno naletí. Já mám objektivní představu jak to s ním je a zdělil jsem svůj názor. S tou gumou u trenek ti můžu říct jen to aby sis zkontroloval svoje trenky po shlédnutí nějaké jeho kazety! :-))
Lidi nežerte ho tak, tahá vás za nos!!!

Poradím | St 18.5.2005 22:03:38

petr78 St 18.5.2005 19:56:23 -nechej si narůst vousy, pak ti Jakub třeba jednu taky vymlaskne?!

Ladysek | St 18.5.2005 21:50:42

UŽ nééééééé:))))))

Kolči - Profil | St 18.5.2005 21:33:32

Ano,pane kamil,muzu to rict o sobe.Sice sumce nechytam,ale vsechny ryby poustim.Domu si vemu nejvic dva kapry za rok,ale to asi kazdej.Nebo ty snad ne?

Lada::Nedavno toho byl plnej MRK.Proste nemam Vagnera rad a konec.