NUTRABAITS

Tak ja jdu na vas stouto otazkou,je to dost probyrana otazka,ale presto jsem nenasel na firmu nutrabaits zdravej nazor.Ja ho chytam jsem spokojen ale nefunguje mi nikde triga tak si lamu hlavu jak je to z kvalitou boili nutrabaits dik
Autor diskuse: PEPINO - Profil , 28.2.2005 kaprařina - nástrahy, návnady

virta | Út 1.3.2005 18:05:33

Asi najzdravší názor je ten, že je to o biznise v prvom rade a Cottam by od názorov typu"ten starý čudák Paisley mi ukázal sám, ako sa za pomoci guličiek dajú zarobiť milióny" mal trochu ustúpiť a prehodnotiť niektoré ceny svojich produktov. Druhá časť je tá, že každá jedna značka má silné boilies a také, čo nastoja za nič. Zhodou okolností spomínaný salmon, caviar, black pepper je asi to naj, čo má Nutra momentálne k dispozícii. Vraj toho roku má prísť nejaká novinka - boilies 3D, uvidíme...

Pavel P. | Po 28.2.2005 12:00:57

Nic si z toho nedělej!Na revíru,který nejčastěji navštěvuji je Trigga /a nejen ta!/,úplně nulová.Funguje jenom na určitých typech vod.Mnohem více ryb se loví na Richworth.Je levnější a pokud ti nejde vyloženě o velký kapry,tak je to dost dobrá alternativa.

Michal Kindl - Profil | Po 28.2.2005 7:58:18

Já mám zkušenost s losos,kaviár and black peper a cream cajouser.Obojí je bomba ale je pravda,že je šíleně předražené.Lepší si ho objednat z německa,já jsem přešel na Solar.

Miras - Profil | Po 28.2.2005 7:49:14

Můj názor je, že platíš především za značku. Kvalita je zřejmě vysoká, ale za přehnanou cenu.Z principu tedy nekupuji. S Trigou nemám zkušenost.