Boilies frankfurtská klobása

Boilies frankfurtská klobása

Ahoj kluci, poradí mi někdo, jak vyrobit boilie s příchutí frankfurtská klobása ? Děkuju moc všem.Autor diskuse: Frankie - Profil , 21.2.2005 kaprařina - nástrahy, návnady

1x v oblíbených a 4x v ignorovaných.

Nemůžete zapisovat do této diskuse, protože nejste zaregistrován nebo přihlášen.

NChosé 2 - Profil | Út 14.3.2017 10:18:52

viceroy >> Až brutálně nebezpečná kombinace:-)

Nbohus-bob - Profil | Út 14.3.2017 10:13:35

viceroy >> No ja bych vedle Vyzuteho Tondy moc dlouho nevydrzel :-)

Nviceroy - Profil | Po 13.3.2017 10:52:22

Kocháč >> vyzuty tonda a odkopana selka to musi byt brutal vztah :-)

NPetr12 - Profil | Po 13.3.2017 7:27:04

Aimtop >> Arocco ma esenci s trochu uzenym nádechem, je divná ale funguje. Osobně mám radši fk ccmoore, malá i v zimě po doladění.

NPetr12 - Profil | Ne 12.3.2017 23:51:14

Aimtop >> fest beton.

NAimtop - Profil | Ne 12.3.2017 20:13:28

bohus-bob >> Ano, myslím, že to bylo krátce po tom co vyšla kniha a pamatuji si, že směs v ručním robalu perfektně držela, kuličky byly "krásné". Neptej se mě ale na záběry, tyto věci já moc nepočítám a rychle vypouštím z hlavy. ☺ ☺ ☺ Jinak esenci fr.klobása nekupuj v drahé rybařině, ale kup v pražské firmě Arocco, která vyrábí všemožné esence a tato vyjde tak na 300-400,-Kč/ kg (oni to počítají na kilogramy, ne na litry) Když na SZ pošleš email, pošlu ti jejich ceník. Teď jsem tam bral broskev za 410,-

Nbohus-bob - Profil | Ne 12.3.2017 19:47:33

Aimtop >> díky za odpověď,zkoušel jsi ho vyrábět?

NAimtop - Profil | Ne 12.3.2017 19:10:30

Michal Kučera - Lov kaprů na českých vodách
400g Nectablend
150g Robin Red
150g syrovátky
100g vaječného albuminu
200g pšeničné krupice
10g játrového prášku
15g pivovarských kvasnic
40ml Amino komplexu Frankfurtská klobása

Ntvistr - Profil | Ne 12.3.2017 18:54:40

bohus-bob >> sz...

Nbohus-bob - Profil | Ne 12.3.2017 13:16:09

Čau,nevíte někdo nějaký recept na boilies-frankfurtska klobása?
Chtěl bych zkusit udělat doma.

Nwaters - Profil | So 11.6.2016 16:30:26

Ahoj poradil by jsi mi recept na F.K

NSlavíček - Profil | Po 30.6.2014 15:35:52

Tomajo >> vyzuty tonda butur cesnek

Nwaters - Profil | Po 30.6.2014 12:53:22

Ahoj schanim recept na boilies frankfurska klobasa nevíte někdo jak na to nebo aspoň recept na aminokomplex fk dekuji poslete mi to soukrome do zpráv díky

NKocháč - Profil | Ne 11.5.2014 22:09:44

pikr >> Při vyzutém Tondovi pod duchnou se selka automaticky odkope.

Npikr - Profil | Ne 11.5.2014 21:23:31

A co třeba odkopaná selka:-) :-)

NRajtak - Profil | Ne 11.5.2014 21:16:53

Tomajo >> to netušim,byl to pokus o vlastni recept na fk.věř nebo ne,i to dokonce fungovalo.

NTomajo - Profil | Ne 11.5.2014 20:51:34

Pvl >> :-) po dlouhe dobe chvili volna na Mrku, tak toho musim efektivne vyuzit :-)

NPvl - Profil | Ne 11.5.2014 20:49:48

Tomajo >> Ty kujóne :o§)

NTomajo - Profil | Ne 11.5.2014 20:48:35

Rajtak >> a jak by jsi delal vyzuteho tondu? :-)

Noskus - Profil | Ne 11.5.2014 18:59:25

Rajtak >> hmm, pan je vtipalek ...

NRajtak - Profil | Ne 11.5.2014 18:50:30

Frankie - >> ahoj,vyrobil jsem boilies s f.k,že jsem vyrestoval paprikovou klobásu a tuk z ni jsem použil do boilie,do směsi z ptáčáku a ryb.moučky.

NPvl - Profil | Ne 11.5.2014 18:13:40

waters >> Po 21.2.2005 no nevíííímm ??

Nwaters - Profil | Ne 11.5.2014 18:05:31

Cucák - 21.2.2005 21:36:55 >> ahoj mužeš mi prosím poslet přímo recept na boilies frankfurska klobasa ja jestli mas recept i na aminokomplex k tomu dekuji

Nwaters - Profil | Ne 11.5.2014 18:04:00

ahoj mužeš mi prosím poslet přímo recept na boilies frankfurska klobasa ja jestli mas recept i na aminokomplex k tomu dekuji

NCucák - Profil | Po 21.2.2005 21:36:55

S aromou FK jsem začal experimentovat vloni na jaře, vyzkoušel jsem ji v několika vlastních mixech ( kupovaný směsi nepoužívám ) a nejvíce se mi osvědčila ve směsi s několika druhy rybích mouček, ptačích zobů, mléčných proteinů,robin redem a játrovým práškem. K této nesenci přidávám ještě Robin oil, tekutou potravu, betain a spice cajouser nebo EO černý pepř. Ryby mi na něj brali průběžně po celý léto ale na podzim to bylo jednoznačně to nej, z toho ce jsem používal Největší kapr kterýho jsem na něj polapil měl 16 kg. Pokud bys měl zájem o konkrétnější informace mejluj.

Nsajo | Po 21.2.2005 17:23:45

takze k otazke" 1 kg-bm robin red red fish nikl+40ml amino komplex frank klob.mne to funguje tak dufam,ze aj vam kto ten recept vyskusa.

Nsajo | Po 21.2.2005 17:18:37

ja som skusal jak hotovku tak amino komplex od SBS a s mojich skuskach jednoznacne je lepsi amino komplex.teraz mam urobenu frank. klobasu na harom Dufam,ze ma nesklame.SKODA,ZE na taketo vborne a aj trosku drahe boile beru aj male ryby

Nrick - Profil | Po 21.2.2005 16:29:41

Aleš V, to mušel být ten losos, já tam měl taky frankfurt a níc takovýho se mně nepovešel o)))

Nmarsip | Po 21.2.2005 12:09:14

Hmmm.... pěknej kapr.

NAles V. - Profil | Po 21.2.2005 12:06:23

Korda:sice si naběhnu,ale mám to mít:-))).
marsip:bez komentáře prosím:-))
losos+frankfurt

NMarda - Profil | Po 21.2.2005 11:49:05

Jo Těšínský má tohle aroma v nabídce, ale originální esence Frankfurtská klobása je od firmy SBS. K.Nikl vozí originál a taky jej používá do svých komplexů a dipů.
Párky bych do směsi určitě nemlel....

NTomáš | Po 21.2.2005 11:42:07

Těšíňák to má v aminocomplexu,amino dipu a exkluzivní esenci

NCarpman - Profil | Po 21.2.2005 11:39:54

Ona frankfurtská klobása je teď docela rozšířená. Já používám aroma od SBS a nemůžu si stěžovat.

NKorda | Po 21.2.2005 11:33:18

Ale nechod na ryby se psem:-))!!!Já jsem viděl,že Těšínský nabízí tuto esenci,nebo amino dip.Ted nevím přesně.

NPavel - Profil | Po 21.2.2005 9:18:40

Stačí klobásu nakrájet na kolečka a je to hotový.Kaprum je jedno jakej to má tvar,hlavně když jim to chutná :-)))))
Ale teď vážně.Fr.klobásu kupuju jako hotovku od SBS a nestěžuju si.Na koulení nemám čas.

NKlikar - Profil | Po 21.2.2005 7:57:28

Vyrobit lze jakekoli boili a přidat do něj frankfurtskou klobásu amino CSL.Má rada kup si hotovou směs + CSL od K.Nikla.Nic nezkazíš a naučíš se poté můžeš experimentovat