Liberečáci-drancování vod atd...

Máte stejný problém s "rybářema" z Libereckého kraje jako my, Středočeský kraj? Porybný si stěžují v jednom kuse!!
Akorát loví celonočně, drancujou vody, nechovají se ukázněně a všude po nich je bordel...co chytnou, tak si vezmou...ať si jezdí chytat na sádky!! Jak je to v jiných krajích?
Autor diskuse: Terorista - Profil , 3.7.2016 všeobecné - RŘ, MO, svazy

sven - Profil | Po 4.7.2016 9:45:22

A nejhorší ze všeho jsou trpaslíci. Ty potvory vám vlezou všude. A strašně rychle se množí. Já je chytám. Zrovna včera jsem chytil dva. Jednoho na vařenou bramboru a druhého na škvarek. Mám na ně takové zařízení, jestli vás to zajímá, já vám ho ukážu. (Vševěd postaví před sebe kbelík, k jehož okraji je připevněno dřevěné vahadlo.) Sem dám návnadu. A jak on tady šmejdí takhle kolem, tak ho najednou ta vůně praští přes nos. On zavětří a začne hledat, kudy by se k té dobrotě dostal. Vidí lávku a šup na ni. A teď on jde. Vidíte, ta lávka pořád drží. (Ukazuje prsty trpaslíkovu chůzi.) A jak on dojde až sem, tak se to najednou převáží a žbluňk, už je ve vodě. A tam on plave. On trpaslík je dobrý plavec, ale nevydrží. A já mu ještě ten kbelík potřu zevnitř špekem, takže on se nemá kde chytit, pořád mu to klouže, ty ručičky se mu smekají, on už nemůže, začne volat „Pomoc!“ a teď ti ostatní se seběhnou, vylezou honem nahoru, taky tam spadnou a já jich pak ráno vytáhnu takových šest, i pět.

(copyr. Děd Vševěd) >> Stránka diskuse

sven - Profil | Po 4.7.2016 9:44:41

Siven Polní >> Ahoj.
Důvod přeběhlictví libereckých takyrybářů byl mnohem proazaičtější..
A to brigády, případně výše náhrad za neodpracované hodiny...
Proč se má pan Vykuk Netáhlo v Liberci lopotit lopatou, když si může zaplatit v pražské MO 300,- a rabovat u sousedů ad libitum..
U nás jsou rovněž pečení vaření... Můj rekord je úlovek Lbc masařky s pražskými papíry a 18-ti násaďaky v roští za zády...
Opravdu to nebyl žádný vetchý důchodce s teleskopem a na Babetě.....
Borec byl cca 35-40ti letý majitel prosperující restaurace, s tripodem v nerezu a Audinou v kůži ... :-) >> Stránka diskuse