Křeslo sona prestige

Ahoj, chtěl bych se zeptat jaké máte zkušenosti s křeslem sona prestige děkuji.
Autor diskuse: cvrnda - Profil , 17.9.2015 kaprařina - náčiní, doplňky

Tomas Krlin - Profil | Po 21.9.2015 12:58:07

komanč zlín >> Mam prave kreslo M-elektrostatyk FR5 i s podnoznikem, ale vadi mi, ze musim kdyz tak tahat 2 kusy v samostatnych obalech.
Obcas clovek chce necekane prespat u vody a nahodou nema podnoznik a pak to stoji za prd a tahat sebou pokazde lehatko se mi nechce.
Jeste bych poprosil o info, jake ma to slozene kreslo prepravni rozmery a pripadne, jestli k tomu byl nejaky obal nebo sis musel dokoupit?

komanč zlín - Profil | Pá 18.9.2015 20:12:07

Tomas Krlin >>
Ahoj kolego.Křeslo mám 4 roky.Hledal jsem dva v jednom.To znamená křeslo+lehátko na přespání.Mám 176cm a asi 80kg.S křeslem jsem spokojený.Stabilita je dobrá,teleskopické nohy jsou robusní a drží jak je nastavím.Polstrování je dle mě dobré.Samozdřejmě není tak pohodlné jako samostatné lehátko.Já jsem ho kupoval na svoje výlety za rybama a ty jsou 2 až 4 noci.Mám rád revíry které jsou dosti nepřístupné a je to tam i několik kilometrů pěšky tak proto dva v jednom.Já jsem na něho přidělal nerezovou osku průměr 10mm.Nasadím na ni kolečka od kočárku a mám 3 v 1!!Uvezu na tom bez problémů cca 30kg.Jestli ale hledáš něco na delší výpravy tak jdi raději do profi lehátka tam se vyspíš líp to je jasné.
Zdar komanč.

Tomas Krlin - Profil | Pá 18.9.2015 11:26:04

komanč zlín >> Ahoj, sice nejsem zadavatel otazky, ale urcite bys mohl napsat, jake s tim mas zkusenosti. Jak dlouho ho mas, jestli se nekde neco para, protrhlo, nejaky zadrhel. Taky je tam celkem zajimavy mechanizmus pro vysouvani podnozniku, mozna bys mohl popsat, jak to funguje, jestli s tim jsou problemy, jestli je to stabilni atd.
Jestli ma dost dobre polstrovani, ze se na ni pohodlne sedi a pripadne i lezi...

komanč zlín - Profil | Čt 17.9.2015 19:51:21

Ahoj kolego.
Toto křeslo mám.Co by Tě konkrétně zajímalo??
Komanč.