Hulí(m)n Cup 50

Závody se blíží a připravujeme on-line přenos. Tak se zastavte u pc.
http://hulincup.mrk.cz/
Autor diskuse: čiky - Profil , 9.4.2014 kaprařina - závodní sektor

ct. beskydy - Profil | Ne 27.4.2014 10:03:03

ReCarp na hrad, již ve čvrtek to vypukne moc se na Vás kluci ušatí těšíme, mame co za Černič vracet, i ty hostesky jste obstarali klobouk dolu, mame se ještě od Vás co učit.

Red carp - Profil | Ne 27.4.2014 9:46:34

ct. beskydy >> Ale ty kecko. Každej přece ví, že nejlepší závody a jídelní servis dělá Slávek s Rosťou :-)

ct. beskydy - Profil | Ne 27.4.2014 6:51:02

Jsou mena a spolky ktere maji dobry zvuk v pořadani zavodu jako je Michal Jordan, ČMRS, Leo Sojka a pod, podle toho co tady čtu pořadatel těchto zavodu k nim jistě nepatři tak si dam bacha abych jednou neskončil na takto amatersky provedenych zavodech.

splávkař - Profil | So 26.4.2014 17:06:44

yvana >> Moc dobře vím,jak to o závodech chodí a mám zažitý,že správné zapsání a sečtení úlovků je třeba si ohlídat stejnětak beru za samozřejmé mít jakýsi přehled o tom,jak se vede konkurenci. Je naprosto běžnou praxí,že pořadatel zpracované výsledky vyvěsí,nechá nějaký čas na případné protesty a pokud se nikdo neozve tak to vyhlásí. Tím je závod dovršen a kdyby někdo později přišel na chybu tak svou šanci na opravu pořadí,přidělení odpovídajícího ohodnocení prošvihl a má smůlu a jakákoli následná satisfakce v případě zjištění chyby je nevymahatelná,nikoli však pořadateli zapovězená.
To však nebere nikomu právo o tom mluvit,konzultovat to s kolegy a předpokládal bych,že pořadatel v rámci svého jména a zejména ve jménu svých partnerů které mu s celou akcí nějak pomohli bude otevřen jakémukoli dotazu a to zejména ze strany těch kteří ho byť třeba jen svou účastí a zaplacením startovného podpořili.
Tady jsme v diskusi kterou založil sám pořadatel aby tu zpíval když ptáčka lapal a v okamžiku kdy už od ptáčka nemá co získat ho posílá do oněch míst.Že je to jeho vlastní ostuda je věc jedna,to,že tím poškodil svý partnery už jen jeho věc není a divil bych se,kdyby to ti co mu jeho podnik sponzorovali,mediálně podporovali či jinak podpořili tiše přešli a těšili se jak si uříznou svůj dílek ostudy i napřesrok.

Red carp - Profil | So 26.4.2014 11:55:52

Kocháč >> Na to nemá koule, aby zveřejnil správné výsledky, vytáhl z kapsy love a doplatil to. Ještě by jsi jim mohl spočítat, jestli na tom vydělali, ty jseš na to dobrej :-)

Kocháč - Profil | So 26.4.2014 10:01:20

čiky - >> Minulý rok jsme udělali při součtech celkových výsledků taky chybu a jen díky tomu, že jsme poslední noc a nedělní dopoledne nezadávali do systému s dvojitou kontrolou, ale sčítali jen na papírech. U vyhlášení se ozval tým na vyhlášeném čtvrtém místě, že mu součet nesedí. Byl to trapas, ale omluvili jsme se a přímo na místě prohodili 3. a 4. místo.
Hele stát se to může, jsme jen lidi, nejsme stroje :o)
Jediná cesta jak se vyhnout negativním reakcím je naskenovat úlovkáče a zveřejnit je. Pokud se jedná o závod kde se závodí o peníze a závodníci mají pochybnosti, je to, řekl bych, tvoje povinnost. zbytečně si tím svým postojem děláš nepřátele a vzhledem k názvu závodu i škodíš firmě Krmiva Hulín. Lidi už nebudou řešit, kde je pravda, jen si vybaví při slovu Hulín křivé závody.
Být tebou, tak to kyselé jablko rozkousnu a hodím sem úlovkáče všech do cca 5. místa.

Tomajo - Profil | So 26.4.2014 9:38:59

čiky >> nevidim sebemensi duvod nazyvat me hnidopichem. Proste jsem jen napsal svuj nazor. Jestli jste nekoho na zavode omrdal a pripravil o vyhru je vase vec. Ja tam diky bohu nebyl :-) Kazdopadne po vasem zapisu jsem se jen ujistil, ze moc slusny a cestny clovek asi nejste a rozhodne mate co schovavat a jiste vite proc :- Timto s vama debatu koncim.

yvana - Profil | So 26.4.2014 8:36:57

splávkař >> Napsal jsi to hezky,ale po pravdě při závodech i po závodech není moc čas nějak zjišťovat co a jak.Většina závodníků má info od někoho z venku,ale pouze kusově.Po závodech se už honem balí,každý toho má plné zuby a opravdu nemá kompletní výsledky,pouze jenom ty,co řekne pořadatel,proto se možná pár závodníků snaží něco dozvědět až teď.Tahle diskuse by nebyla,kdyby sem dal ty úlovkáče.Proč se tak tvrdošijně brání?Jestli bylo všechno v pořádku,tak to sem mohl dát.Každý udělá chybu,ale napsat,že se v tom lidi šťourají,vyvolává ještě větší pochybnosti.

Red carp - Profil | So 26.4.2014 8:26:07

čiky >> Ty tam máš asi velkej problém, že jim to nechceš zveřejnit, že?

Fullnek - Profil | Pá 25.4.2014 23:23:18

splávkař >> Napsal jsi to uplně přesně

splávkař - Profil | Pá 25.4.2014 23:13:34

čiky >> Nečetl jsem diskusi celou,plně souhlasím s tím,že pokud má někdo s něčím při závodě problém má to řešit na místě a nebo to neřešit vůbec,ale nevídím důvod proč by se o tom nemělo debatovat. Sám mám zkušenosti z mnoha závodů sic trochu jiného formátu a sám jsem nejednoho pořadatele veřejně kritizoval zač jsem byl v ten okamžik tlupou jeho zastánců linčován. Ale věř tomu,že až na malé vyjímky při dalším ročníku učinil pořadatel opatření aby se lonská kritika nemohla opakovat a to byl ten důvod,proč jsem o tom nemlčel a to co se mi nelíbilo veřejně napsal. Sám v tom,co je ti vyčítáno jistě vidíš něco co bude třeba příště více ošéfovat a věřím,že to také učiníš.
Teď k tomu co vidím jako chybu největší- to,jak se zdráháš vyhovět žádosti o zveřejnění úlovkáčů je opravdu těžko pochopitelné a nedivím se tomu,že to některé z těch co do tvýho podniku investovali spoustu svého úsilí,času a peněz doslova pobuřuje.Nazvat člověka kterěho by jsi měl považovat za svého hosta,zákazníka,sponzora,kolegu,člověka který do toho šel,protože ti věřil,hnidopichem je projevem nejvyšší arogance a,že jsi té důvěry nebyl hoden a celý závod jsi tím naprosto degradoval!

ludva12 - Profil | Pá 25.4.2014 22:35:10

čiky >> tak to tady zamkni a mas klid ,ale na ty ulovkove listy bych rad mrknul a ne jenom ja :o))....

čiky - Profil | Pá 25.4.2014 21:57:04

Tomajo >> již jednou jsem napsal, že jsem udělal chybu, za tu jsem se omluvil. naštěstí pro mne se nemuselo hýbat s pořadím. i s tím jsem byl smířen, navíc tým spp dragon baits mi volal a nabídl výhru k dispozici pokud se chybya stala(za to jim velice děkuji), každý jsme člověk a jsme omylní, nejsme roboti. ale aby ze mne někdo dělal podvodníka, nebo z ostatních týmů, tak na to nejsem zvědavý. stěžovatelé jsou pořád stejní(nejen tady,ale i na ostatních závodech a diskuzích) a na snůšku blábolů a smyšlených báchorek reagovat nebudu. aby bylo jednou pro vždy jasno, pořadatel závodů byl rybářský klub příbram a sponzoři byly ti kteří dali ceny do závodů. takže jste mne donutili k něčemu co jsem nikdy nikomu ze závodníků nebo soupeřům, nebo těm kteří sedí jen u netu NEŘEKL, DEJTE MI HNIDOPICHOVÉ POKOJ A úlovkáče nejsem povinen nikde zveřejňovat a komu se to nelíbí ať si(šlo to napsat hůř a víc od srdce) udělá svoje závody a na naše nejezdí a budeme spokojeni všichni. těm, kteří byli spokojeni a dali to najevo děkuji a těším se na další setkání a kritikům též děkuji, ale již nebudu reagovat na jejich neopdstatněné poznámky, tím tuto diskuzi končím děkuji.

spociálně pro jurašek 007 proč jsi se nepřihlásil před losováním, jasně jsem se ptal ,,má někdo nějkou připomínku či problém,, přihlásil jsi se???

pro red carp: rád si stebou o iq budu povídat, nevím jak ty já své iq znám a proto jsem vysvětlil proč byl problém s vkládáním do blogu. nemůže být každý tak všestraný jako ty.

ještě jednou pro hnidopichy, sbohem

P.M.1. - Profil | Pá 25.4.2014 21:38:31 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

medvidek 1 >> Moc se omlouvám. Nic jsem nečet, jen jsem mluvil s klukama a padla tato informace. Dost jsem se zasmál:-))) Stížnost na štěkajícího psa před začátkem závodů je samozřejmě důvod k neúspěchu. Zkrátka jsi byl nejlepší a ten pes to celé zhatil. Tak gratuluji k prvnímu místu a tímto debatu končím. Jsme každý na jiné úrovni a asi by jsme nenašli společnou řeč. Tak at se daří a málo psů na závodech. Držím palce. Petr.

medvidek 1 - Profil | Pá 25.4.2014 16:23:52

Venkovan kluk >> P.M.1. - 24.4.2014 22:10:26 >> Pokud bys dobře četl-tak bys věděl ,že jsem si stěžoval hned před začátkem závodů!!!!! zjísti si fakta a pak piš.děkuju

P.M.1. - Profil | Čt 24.4.2014 22:10:26

Souhlasím s Michal 1111. Pokud má někdo ze závodníků nějaké problémy, měl by to řešit na místě. Někomu údajně vadilo, že na protější straně štěká pes:-))). Za klávesnicí je spousta siláků-na závodech většinou marných.

Red carp - Profil | Čt 24.4.2014 18:16:12

Dobré odpoledne. Nečetl jsem celou diskuzi, ale z toho mála co jsem četl jsem pochopil, že není jistota, že byly výsledky spočítány správně? Drobné zkušenosti s pořádáním závodů na Dešné mám a myslím, že není problém udělat trošku více pro transparentnost výsledků. Začíná to tím, že týmy mají rovněž úlovkové listy a tudíž se to dá ještě kontrolovat zvenčí. Každopádně ale je třeba zadávání výsledků dělat důkladně a vše si řádně kontrolovat. Dělám to tak, že si to nejdříve zadám do tabulky v excelu a následně do tabulky zde na mrku. Ještě jednou musím MM pochválit za ten systém na výsledky co zde vytvořil. Na závěr si to zkontroluju, jestli mi to sedí a až pak to můžu někde prezentovat. Doporučuji pořadatelům, jejichž IQ na to nestačí, vzít si na brigádu někoho, kdo to zvládne a vyhnout se těmto velmi trapným situacím, které naprosto degradují jejich předchozí snahu a celý závod.

Michal1111 - Profil | Čt 24.4.2014 17:39:26

Nepochopim proc nekdo neco nerekl pri vyhlasovani a cekali az domu na net.

medvidek 1 - Profil | Čt 24.4.2014 17:23:47

Ale fakt byto chtělo ty ůlovkáče-otázka přes foták 5 minut práce a bude vše vysvětleno.

TWIN 69 - Profil | Čt 24.4.2014 16:30:47 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Je k smíchu jak tady někteří jedinci brečí jak nakažený šlápoty.Kuwa,to je nějaký problém podat protest hned na místě?!?Pak by nebyl důvod si stěžovat na netu,což je k ničemu.
No a stěžovat si na nevyspání je unikum.Když na to dotyčný nemá fyzicky a psychicky,tak proč pořádá závody?
Je úplně jedno kdo ty závody pořádá a jestli tam startuje tým pořadatele.Ostatní závodníci jsou přece natolik zkušení,že si dokážou pohlídat případné fixlování.
Tím pádem je celá diskuse po závodech o howně a pokud má někdo podezření na nějaký podvod,tak ať si to řeší s pořadatelem závodu.
Určitě to byla skvělá akce a pořadatel tohoto závodu udělal maximum pro to,aby byli všichni spokojení.

Jurášek007 - Profil | Čt 24.4.2014 16:22:24

Bud rád že jsi tam nebyl, mě nejvíc štvalo to že to pořádal Hulín přes příbram aby tam mohli závodit

Fishky - Profil | Čt 24.4.2014 16:05:45

Tomajo >> pořádal to Hulín, vyhrál to Hulín, dát sem úlovkáče je problém, online byl offline... Nechci být škarohlíd, ale buď je to jen hodně nešťastně organizované, nebo je to uplně blbě organizované :) Na druhou stranu divák se tím jen baví, ještě že jsem tam nebyl, asi by mě mrdlo :)