batoh Rapala Bag 3 in 1 Combo

Zdravím. Máte někdo zkušenosti s tímto batohem? http://www.tropicliberec.cz/tasky/rapala-bag-3-in-1-combo-46002-2 Hledám batoh, do kterého narvu vše potřebné pro jednodenní vycházku, kdy předem nevím, zda budu vláčet, nebo chytat na splávek či feedrovat. Do batohu se mi musí vejít nějaká bižu, nástrahy, 1-2kg krmení, svačina, voda, dvě vidličky, podběrák, možná vezírek, dva navijáky. Pruty do ruky. Pokud někdo tenhle batoh znáte, jde mi to, jak je pohodlný a praktický. Předem díky za reakce.
Autor diskuse: nerf - Profil , 6.5.2013 dravci - náčiní, doplňky

RomikS - Profil | St 8.5.2013 19:57:21

Tak já bych radil nebrat,vypadá sice pěkně,ale mě se po sezoně rozpárala ta přední menší kapsa na horním dílu a byla pak prakticky nepoužitelná,za ty peníze nestojí.

nerf - Profil | St 8.5.2013 19:28:27

HonzaV >> Jo, mluvíš mi z duše. Pár dní jsem špekuloval a nakonec jsem to dnes rozlouskl přesně takhle - pořídil jsem trekový batoh za 1.100 Kč. Objem 35 litrů, lepší záda, bederák, pláštěnka, oddělitelná spodní komora atd. Myslím, že jsem udělal dobře. Batoh bude univerzální a nejen na ryby (i když především právě na ně).

nerf - Profil | St 8.5.2013 19:20:03

mascha >> Ne, hrst prutů ne :-) dva proutky. Jeden na vláčku, jeden na splávek, či feeder. V báglu pytlík krmení, krabičku nástrah, krabičku bižu, svačinu a pití, podběrák a dvě vidličky. Dva navijáky. To je vše. Uvidíme, třeba máš pravdu a přestane mě to bavit. Ale zatím to vidím takhle.

HonzaV - Profil | St 8.5.2013 10:42:33

můj názor - já bych si teda tenhle batoh za ty prachy (skoro 1400) nekoupil a vlastně bych vůbec batoh nehledal v rybářských obchodech .... za stejný peníze můžeš mít o třídu kvalitnější turistický batoh - lehčí, vymakanější, lepší materiály, lepší zádový systém - namátkou třeba Pinguin Vector 35 není vůbec špatnej, ale zkus se podívat sám v outdoorových obchodech ... a navíc ho pak můžeš použít i na jiné výlety než rybářské..... mně osobně taky vyhovuje když má batoh takový ty poutka na trekkingový hůlky - ty jsou perfektní i na rybářský pruty - můžeš pak mít volný ruce... a batoh je podle mě primárně na chození kolem vody, to znamená že chceš být mobilní, akční - a někdy jsou volný ruce při průchodu složitějším terénem k nezaplacení :-)

mascha - Profil | St 8.5.2013 9:48:04

takže kromě narvanýho batohu budeš vláčet kolem vody hrst prutů? Jet k vodě a nebejt rozhodnutej, jestli budu vláčet nebo feederovat je divný. Tedy jako můžu to mít zatím v autě a změnit to v půli dne, ale vláčet se s tím podél břehu... Vono tě to tahání zbytečností kolem vody časem přejde...

Uncle FIDO - Profil | Út 7.5.2013 15:30:17

nerf - >> Ahoj, mám ho a jsem s ním spokojen, většinou nosím k vodě jen ten spodní díl, ale už jsem měl na zádech i celý komplet a v pohodě. Ovšem nehledej v tom pohodlí alá trekový batoh.. Vleze se tam opravdu hodně a svůj účel to splní.

ruprd - Profil | Út 7.5.2013 15:19:53

nerf >> chytám 11 let a batoh je pro mě nejideálnější řešení na většinu výprav, samozřejmě je něco jiného pokud jedu na ryby autem přes noc, nebo na více dní... Jinak chce si to osahat, fotka může oklamat :-)

endigo - Profil | Út 7.5.2013 13:59:22

mám ho dva roky na vláčku a super. Nenosím ho sice nikdy komplet, bud horní batoh, nebo někdy jen tu spodní tašku.

bowman - Profil | Út 7.5.2013 11:55:10

nerf >> Mám ho asi dva roky a zatím max spokojenost.Doporučil jsem ho kamarádovi a také je spokojen.

nerf - Profil | Út 7.5.2013 11:46:14

ruprd >> Já letos dá se říci začínám, takže všechny revíry jsou pro mě nový. Proto je to pro mě praktiš mít batoh, do kterýho dám cokoliv (v menších množstvích, stolitrovou krosnu na kaprařinu nepotřebuju) a jsem s ním mobilní. Můžu chodit podle vody a vybrat si jakou rybolovnou technikou a jakou rybu chci lovit.

Má někdo další zkušenost, popřípadě by mi někdo dokázal doporučit nějakou adekvátní variantu k mým potřebám? To jest jednodenní vycházky řekněme "na lehko". A do batohu se musí vejít to, co jsem popsal v zadání diskuze.

ruprd - Profil | Po 6.5.2013 22:10:07

Tak jezdím na ryby nejraději, batoh, udice v ruce... Vypadá zajímavě ale cena se mi nelíbí :-)