Chata v severských státech?

Odkoupil /pronajal-dlouhodobě/ někdo z Vás rybářskou chatu+příslušenství/molo+loď/ ve Švédsku,Norsku či v Litvě,Estonsku,Lotyšsku?
Dlouhodobě,krátkodobě-ceny,rizika?
Autor diskuse: P.J. - , 5.8.2004 všeobecné - revíry, cestování

marfic | Čt 5.8.2004 16:56:58

co je seriozni cena??? Chajdy ve svedsku hodne na severu se daj sehnat doslova za par supu, na nase i kolem 100 tis.. ale neni tam eletrika voda proste nic, trochu civilizovanejsi jsou treba kolem 300 tis Kc, koupis to je to tvoje naporad

Goba | Čt 5.8.2004 11:05:23

švédové jsou taky seriozní a stačí se domluvit s majitelem - na dlouhodobý pronájem, by byla určitě dobrá cena

prazacek | Čt 5.8.2004 9:00:03

No, ja byl v Lotyšsku, jediné co jsem si tam pronajal byla pramice na velikem jezeře. Někde mám i vizitku člověka, v jehož hotelu jsme bydleli. Byl velice schopny a podnikavý. Co se týka rizik záleží na tom s kým jednáš, ale strach bych neměl. Myslím, že policie tam má docela respekt. (větší než u nás) A ceny, Bydleli jsme s přítekyní v hotylku (počítej s tím že kvalita ubytovaní je asi jako u nas před 15 lety , tedy mimo Vilnius, Rigu a větší města)., a vyslo nas to na 500Kč (10 lat) na člověka s plnou penzí. Pronajem pramičky nas vyšel 1lat/hod. Jinak nadherná příroda, od minuleho roku jsou ta místa kde jsem byl rezervací "unesco" Pořád přemýšlím o tom že se tam určitě ještě jednou podívám, ale letos mě čeka Rumunsko a Bulharsko..., Přiští rok bych rád Moldavii.. ale kdo ví co bude.