Hroznový cukr - výroba boilie, krmení

Doužíváte někdo hroznový cukr k výrobě krmení/boilies ?

http://www.zbozi.cz/vyrobek/hroznovy-cukr-250g-asp/Autor diskuse: mannice - Profil , 10.2.2013 kaprařina - nástrahy, návnady

5x v oblíbených a 7x v ignorovaných.

Nemůžete zapisovat do této diskuse, protože nejste zaregistrován nebo přihlášen.

Nbremic - Profil | Čt 14.2.2013 17:48:04

Slavíček >> Jj chlapi si radši vypijou :)

NSlavíček - Profil | Čt 14.2.2013 17:45:49

bremic >> Přej je dobrá i šaratice .

Nbremic - Profil | Čt 14.2.2013 17:41:17

mannice >> Tak na plavačku jsem to nezkoušel :))

Nmannice - Profil | Čt 14.2.2013 17:39:41

bremic >> :-))) Ani se špuntem ? :D.

Nbremic - Profil | Čt 14.2.2013 17:37:55

mannice >> S Gutalaxem se přes 4 hodiny nedostaneš ani kdyby jsi se pos...:))

Nmannice - Profil | Čt 14.2.2013 17:21:39

bremic >> Já myslel Gutalaxem :))

Nbremic - Profil | Čt 14.2.2013 17:19:32

mannice >> Já to řeším Prostenalem :)

NPvl - Profil | Čt 14.2.2013 17:19:11

mannice >> V těchto letech jo ? Tak to jseš břidil .....raději ani ty bobky nechci :o§)

Nmannice - Profil | Čt 14.2.2013 17:17:42

Pvl >> Já právě taky dlouho nemh přesáhnout 4,21 ,ale od tý doby co používám GS condro jde všechno líp.:o§)

Nbremic - Profil | Čt 14.2.2013 17:10:15

mannice >> 130...první slovo platí..dojednáno. Můžu Ti dělat testera :)

NPvl - Profil | Čt 14.2.2013 17:09:54

mannice >> No tý brďo, to já nikdy nepořídil na 5 hod jsem se nikdy nedostal ..:o§) max 4, 21 hod

Nmannice - Profil | Čt 14.2.2013 17:06:46

Pvl >> Si dělám srandu, vážně bych to neprodal :-). Ale rozpustnost je ideální 5h. V 9 stupňový vodě to bude tak 8-10h.

NPvl - Profil | Čt 14.2.2013 17:00:11

mannice >> I s poštou ?

Nmannice - Profil | Čt 14.2.2013 16:58:23

bremic >> 130,- za kilo klucíííí :)))

Nmannice - Profil | Čt 14.2.2013 16:57:42

PYTLAKS >> Ale je to šikovná věcička a krásně voní :)

Nbremic - Profil | Čt 14.2.2013 16:52:35

Pvl >> já bych i zavakuoval...ale chtěl bych zažít to s tím darovaným koněm a zubama :)

NPYTLAKS - Profil | Čt 14.2.2013 16:51:00

mannice >> aha,tak to vidím poprvé

NPvl - Profil | Čt 14.2.2013 16:49:53

mannice >> Ukoulet snad jo , ale takhle krásně zavakuovat s rukou na srdci ...... bohužel ne :o§((

Nmannice - Profil | Čt 14.2.2013 16:47:34

Pvl >> Jaký štrachy? To si dovedete ukoulet taky kluci :))

Nbremic - Profil | Čt 14.2.2013 16:47:30

Pvl >> Nechce..musí:)

Nbremic - Profil | Čt 14.2.2013 16:46:24

mannice >> Já myslím, že když řekneš kaprovi cos mu tam dal tak vyleze z vody sám...až do náruče :))

NPYTLAKS - Profil | Čt 14.2.2013 16:45:52

mannice >> co je to ten ascolace

Nmannice - Profil | Čt 14.2.2013 16:44:47

bremic >> Ne ne 4 dny sušený, pak nastříkaný esencí,aminosolem a zasypanej hroznovym cukrem s ascolacem. Pak sem to zavakuoval,aby to mělo delší trvanlivost a udrželo to co nejvíc essence.

NPvl - Profil | Čt 14.2.2013 16:42:27

bremic >> Jestli chce dělat štráchy ..... :o§)

Nbremic - Profil | Čt 14.2.2013 16:40:53

Pvl >> Musíš do fronty :))

Nbremic - Profil | Čt 14.2.2013 16:39:28

mannice >> To máš mražený ?

NPvl - Profil | Čt 14.2.2013 16:29:19

bremic >> Já to samé :o§)

Nmannice - Profil | Čt 14.2.2013 16:28:55

bremic >> Aspoň sem vyzkoušel uskladnění sem zvědavej jak to bude čerstvý u vody až to rozdělám :).