Kedy šúlate boilies? máte radi čerstvé alebo ???

Kedy si robíte svoje guličky? Máte radi guličky čerstvé? Možné práve vysušené či staršie tak aspoň dva týždne, mesiac, dva?Autor diskuse: Rado Korec - Profil , 28.1.2012 kaprařina - nástrahy, návnady

2x v oblíbených a 6x v ignorovaných.

Nemůžete zapisovat do této diskuse, protože nejste zaregistrován nebo přihlášen.

Nkrmec - Profil | Ne 29.1.2012 11:29:12

Millhouse23 - >> jo neni nad to mit zname na dobrych mistech :)

NMillhouse23 - Profil | Ne 29.1.2012 11:23:45

krmec >> Mám šikovný kolegy v práci.

Nkrmec - Profil | Ne 29.1.2012 11:15:38

Millhouse23 - >> to sis nechal dělat na zakazku nebo ti to někdo šikovnej udělal? jj to bude fofr aby stihali šoulat a vařit :D

NMillhouse23 - Profil | Ne 29.1.2012 11:12:51

krmec >> Dva hady najednou. To bude fofr

NMillhouse23 - Profil | Ne 29.1.2012 11:01:47

krmec >> Ten teď stavím. Do měsíce bude.

Nkrmec - Profil | Ne 29.1.2012 10:44:46

Millhouse23 - >> ještě si musite pořidit elektrickej mlynek a bude to uplně vpohodě :)

NRado Korec - Profil | Ne 29.1.2012 8:32:28

No tak je veľký mrazák, tak je to v pohode, ja keby si dam asi do polovice mrazaku fajnové rybacie boilie, tak do zajtra asi nemam kde bývať :D Skúšali ste niekto aj pridať nejaké ,,živé" zložky? Napríklad patentka alebo niečo take?

NSlavíček - Profil | So 28.1.2012 22:30:32

Na jaře do studené vody čerstvý v teplé vodě sušený na šutr.

Ntyci - Profil | So 28.1.2012 21:46:10

Rado Korec - >> Ja koulim celou zimu a pak mam natriskanej mrazak.A pres sezonu mam dost casu na rybacku.Z mrazaku je boilies cerstve celorocne.

NJKB - Profil | So 28.1.2012 20:33:44

Rado Korec - >> Boilies používám zásadně čerstvé, to znamená, že ho dělám pár dnů před výpravou, záleží na tom, jak ho chci mít vyschlé.(Prosím nevkládej fotku výrobku,s nímž máš "jakousi" spojitost.Díky.Admin).

NMillhouse23 - Profil | So 28.1.2012 20:21:30

xxxMarioxxx >> To ne,ale strašně mě to baví házet kobrou do vody. Těžíme z toho čtyři rybáři celou sezonu.

NxxxMarioxxx - Profil | So 28.1.2012 20:16:48

Millhouse23 >> to robis boilies pre cele mesto ? :)

NMillhouse23 - Profil | So 28.1.2012 20:03:34

kominekpetrik >> Když je velkej mrazák tak je to pohoda. Max jsme dělali 90 kg naráz. Teď už je to pohoda, protože máme elektrickej rolball ale když si vzpomenu když jsme dělali kolem 80 kg tři dny v kuse pětkou mlejnkem a malým ručním rolballem tak to byl masakr.

Nkominekpetrik - Profil | So 28.1.2012 19:59:03

Millhouse23 >> fotky super....ja delam od unora do brezna a pak mam vse v mrazaku na celou sezonu :)

NMillhouse23 - Profil | So 28.1.2012 19:54:49

Dělávali jsme tak max měsíc před první výpravou na jaře. Posílám ti nějaký fotky ať to tu trochu ožije.

NhOrii - Profil | So 28.1.2012 19:10:09

ja letos uvalel taky par kilo neni na to moc casu proto vetsinou vse kupuji

NP.R.E.D.A.T.O.R - Profil | So 28.1.2012 19:06:03

angelo >> tak to potom ty myši ode mně pozdravuj :D

Nangelo - Profil | So 28.1.2012 19:03:50

P.R.E.D.A.T.O.R >> Tam ne. Bal jsem se, ze mi je sezerou mysi :)

NP.R.E.D.A.T.O.R - Profil | So 28.1.2012 19:02:47

angelo >> a pod mrazák si zkoušel? :-)

Nangelo - Profil | So 28.1.2012 18:33:57

Jozka >> Jo. Idu to prehodit. Dik za radu :))

NJozka - Profil | So 28.1.2012 18:21:35

angelo >> Být Tebou, tak to nedávám na mrazák, ale do mrazáku :o))

NZdendahat - Profil | So 28.1.2012 18:20:30

No já už taky koulím, v podstatě koulím celej rok :-)

Ngrufa - Profil | So 28.1.2012 18:18:42

když chci tak dělám v zimě a to se udím,ale zase 2-3 dny před výpravou to je nejlepší udělat to je zaručeně nejlepší

Nangelo - Profil | So 28.1.2012 18:10:20

Uz sem valel v prosinci po Vanocach. Tedkom budu delat dalsi varku. Ono kdyz se to udela a da na mrazak, tak to bude dostatecne cerstve na jaro.