Slepé rameno řeky Moravy "Pěnné"

Zdravím,

Nemáte někdo zkušenost s lovem kaprů na slepém rameni řeky Moravy, především na revíru "Pěnné"? Pojedu tam na tyden na dovolenou v červenci, a moc rád bych si tam zachytal. Pokud to tam někdo zná, prosím napište mi info. Na co tam berou, ma smysl zkouset Boilies? Kam si dam sednout. Budu tam přimo u rekreační střediska Pahrbek, tak co jsem koukal voda je kousiček od chaty, viz foto. Díky všem za odpověď.
Autor diskuse: Gamer - Profil , 12.6.2011 kaprařina - revíry, cestování

meteor - Profil | St 11.7.2012 21:26:42

Gamer >> že je otázka rok stará jsem si nevšimnul, to je pravda... ale to na věci nic nemění :-)
Tudíž jsem ti neodpovídal na tvůj dotaz, alebrž jsem reagovat na otázku jako takovou.
Jinak i pro tebe platí to, co jsem psal o příspěvek níže uživateli "ultimate"...

meteor - Profil | St 11.7.2012 21:23:58

ultimate >> jde o princip - zadávat takové dotazy je prostě nesmysl, a zvláště na veřejném fóru, kam chodí tisíce lidí... myslím, že lidé mnohdy vůbec nedomýšlejí důsledky - pokud vůbec přemýšlejí.
Můžeš to brát jako námět na zamyšlení. Mimochodem ta reakce byla na zadavatele, pokud sis nevšimnul...

Gamer - Profil | St 11.7.2012 15:18:16

meteor >>

ty woe, tento prispevek je pomalu rok stary a evidente si me nijak nepomohl ci v tom to prispevku neporadil, tak ti to snad muze byt jedno ne :-)

Mno blbejsi odpoved po roce jsem fakt necekal

ultimate - Profil | Út 10.7.2012 20:12:22

když se ti otazka nelíbí nevim proč na ni vubec reaguješ

meteor - Profil | Út 10.7.2012 20:03:47

Gamer - >> ty woe, už jsem si skoro myslel, že stupidní otázky typu "kam si sednout + co a kdy tam hodit + co můžu chytit atd. atd." z mrku.cz pomalu vymizely... škoda, že se mýlím :-(

PS: příště doporučuju se 2x zamyslet a pak si podobné zadání dotazu odpustit...

ultimate - Profil | Út 10.7.2012 19:39:36

zdravím nevite jaka je aktivita ryb na tomto revíru jedu tam příští tyden s rodinou na dovolenou za jakekoliv info dik

Gamer - Profil | So 30.7.2011 20:39:06

zdravím, tak jsem se vratil z tydenní dovolene na pahrbku. Rybařina super, nachytáno celkem 93 kusů kapra, cejny a karasy nepočítám. Nicméně největší kapr měl pouze 45 cm, většina ryb kolem 40 cm.

Byla tam prima parta rybařů, každý den jsme se potkávali u vody a zkoušelo se vše možné i nemožné. Boilies, pelety, merunky, spendlíky atd, nepodařilo se chytnout na tomto rameni nic vetšího, až na jednu 50 a 56cm kapra za týden na bolies!! Amur žádny :-( Velikost ryb trošku zklamaní ale po strance chytačky, vynikajicí. Nestačil jsem obsluhovat oba pruty naráz.
Halibut pelety propadák, krmil jsem jimi na jednom míste cely tyden a když nepočítam 2 záběry od násadáku, tak nic. Nejvíc jim chutnaly pelety 3XL od Nikla. Na to byly hrčáky neustále.

Krásná dovolená strávena u vody se super lidmi.



Koumak - Profil | So 25.6.2011 10:57:08 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Zdravím Pahrbek je pěkný ale spíš se tam chytají nasaďaci největšího co jsem tam chytl za týdení lov měl 47 a takových je tam hodně a nezáleží kam si sedneš oni jsou všude.Spíše bych zkusil ty amury ti jsou tam pěkní kolem metru.Jestli Vás zajímají sumci tak Pahrbek je to pravé za tři roky se tam ulovilo hodně sumců kolem 250cm.Přeji hezkou dovolenou.

Lubka - Profil | Ne 12.6.2011 18:29:58 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Brý večer.. Já bydlím kousek od tama a chytám většinou na štěrkovištích ,ale dnes jsme na Pahrbku byli s rodinou a prubnul jsem kontrolní odlov:-))) Chytání je velmi podobné jako na všech ramenech v okolí..Hodně kapra(nejvíc vel. 35-40), bílé ryby(cejn),a línci..A na tomto rameni i dost amurů..Jinak klasika, dravci(sumec, candát, úhoř málo)-na mrtvou rybku na noc.Středisko je nově komplet zrekonstruované , je to rekreační areál, takže čekej dost lidí na kole, , psi, děcka atp:-((( Místo až tak nerozhoduje...rameno je poměrně mělké...zajímavá jsou místa s utopenýmy stromy, a já osobně bych šel až dál ,jakoby za zatáčku:-))Boilie bych klidně zkusil.. já tam chytávám na pelety 3XL....nebo klas feederové nástrahy(kuku, červíky, peletky)..Dobré rybářské potřeby máš kousek-napajedla , pí. Veselá(LV Trading).P.S: ještě bych doporučil si pořádně pročíst podmínky rybolovu na vodách RS a dodržovat je!!.. hezký pobyt.