Batoh StarBaits SPECIALIST RUCKSACK

Ahoj,uvažuji o koupi tohoto batohu.Jestli ho někdo máte,můžete mi prosím napsat vaše zkušenosti s tímto batohem?Jde mi hlavně o jeho nepromokavost,jak dobře se nosí atd.Díky všem.

krejca90 - Profil | Pá 10.6.2011 15:23:26

ja sem dlouho sháněl nějaky velky batoh a viděl jsem jich opravdu hodně ale žádný nebyl tak perfektně provedeny (dobré zipy,pefektní materiál,a luxusní provedení) sam o sobě vydrží pořádný déšt a pokud se přes něj hodí ještě plaštěnka tak neni co řešit.zada ma nastavitelné a pokud si jej člověk dobře seřídí tak se da unest i velice těžký.naposled jsem s ním šel na 3 denni vypravu a važil 48kg a to sem s ním šel 4km.Takže podle meho nazoru lepšího batohu neni a mám hodně věcí od starbaits(bivak,lehátko,tašky na olova bižuterku,bižuterku samotnou a se všemi sem nadmiru spokojen) a lovec pampaliny je první od koho slyším kritiku na věci od starbaits.takže za mě 1*

Bau - Profil | Pá 10.6.2011 14:23:58

Tomass1 - ® Čt 9.6.2011 17:25:09

když není naplněn, tak je předek měkej a převáží se, jinak záda jsou pevný, jinak mě překvapují problémy u kolegy Lovec pampaliny, protože zpracování jak jsem psal dole je podle mě fakt perfektní, mám ho víc jak rok a v pohodě, líbí se mi přístup na přední spodní kapsu, dá se vyklopit a šahnout krásně do batohu atd.
bau

Lovec pampaliny - Profil | Čt 9.6.2011 21:06:45

Ahoj tento batoh jsem měl, ale nemám s ním vůbec dobrou zkušenost. Po jednodenním rybaření se u batohu povolil šev a to úplně dole na lemu spodní kapsy, důvod byl - málo zabraná tkanina, a výsledek? Asi tři dny před uplynutím konce reklamační doby, mi byl batoh vrácen že je opravený, záruční oprava spočívala v tom, že v místo s "rozjetým švem" (asi pět centimetrů) bylo na drsňáka přes vrch zašito nějakou pletenou šňůrou. Když jsem se zeptal jestli to myslí vážně, mi bylo zděleno že to fakt asi není ono a narychlo domlouvali poslání nového batohu. Je pravda že nový batoh byl za dva dny na prodejně k vyzvednutí ale u nového batohu se mi hned pri další vycházce k vodě rozjel šev u šusťáku kterým je možno zvětšit oběm batohu o pár cm. Následovala reklamace rychlé vyřízení (zase ke konci měsíční lhůty) tentokrát opraveno opravdu dobře a batoh mi byl vrácen se slovy že jsem zatím první kdo měl s tímto batohem nějaký problém. Závěr je takovýto od této firmy jsem měl v ůmyslu koupit bivak, lehátko, spacák, milspecy, ale díky této zkušenosti z batohem za 2500 a s řešením reklamace, jsem vše raději koupil jinde a od této firmy už nekoupím ani obratlík protože toto nehodlám podporovat. To je má zkušenost. Nechť si každý udělá svůj názor. Za mě nikdy!!!

Tomass1 - Profil | Čt 9.6.2011 17:25:09

Bau >> Taky uvažuji o jeho koupi,prosim tě jak drží tvar, když je na zemi, jestli stojí sám nebo se bortí jako klasická krosna? Dík T.

Bau - Profil | Čt 9.6.2011 9:31:37

čau, nosí se opravdu dobře, velmi dobře je i zpracovaný, ale bohužel (spíš bohudík) jsem nikdy nedostal pořádnýho plaváka takže jak je odolný proti vodě moc nevím. Za mě určitě doporučuji