Přátelé máte někdo zkušenosti s navijáky konger?

Zdravím rybáři , potřebuji poradit loni jsem začal chytat jako kaprař jedná se vždy jen o letní měsíce jinak nemám čas a volím spíše ffeder, ale k věci koupil jsem si loni děličky ale navijáky co u nich mám jsou naprd a proto jsem se mrknul na net a našel tam slušně vipadající navijáky za pro mě dobrý peníz http://www.tropicliberec.cz/navijaky-baitrunner/na​vijak-konger-aviator-carper-860-akce-1-1-zdarma-2 nemáte s nimi někdo zkušenosti? popřípadě s touto firmou, děkuju za případné rady. Petrův Zdar
Autor diskuse: mortalek - Profil , 25.5.2009 kaprařina - náčiní, doplňky

Marald - Profil | Po 25.5.2009 21:04:28

Já osobně jsem s kongrem skušenost neměl ale podlehl jsem taky akci 1+1 podobného ražení a fakt to byl Šmejd .1. třídy.Na druhou stranu co bych za ty peníze chtěl!!! Myslím že nejlepší je ta varianta stím bazarem a koupit prověřenou značku.Která ti bude sloužit jak má!!! A nebudeš se vztekat při každém nahozu.Přeji štastnou ruku při tvém výběru.

Hrochoroh - Profil | Po 25.5.2009 20:19:29

No nevím jak ti poradit. Tyhle plasťáky jsou podle mého tak akorát ke vzteku. Já si chodím k vodě odpočinout a užít si případně hezké chvíle při souboji s rybou. S tímhle si myslím, že tě tak akorát čeká rozčilování, případně tě ve "správnou chvíli" tyhle navijáky můžou zradit.
Podotýkám, že konkrétně tyto kousky neznám, ale řekl bych, že tady platí známé pravidlo Nejsem tak bohatej, abych si mohl kupovat levné věci. Radím pořídit si prověřený naviják třeba tady v bazaru, určitě ti to ušetří víc nervů.