Pomletá hovädzia pečeň v boiles zmesi ? Čo vy na to ???

aká by bola lepšia hovädzia alebo bravčová???Autor diskuse: simonsen - Profil , 13.2.2009 kaprařina - nástrahy, návnady

0x v oblíbených a 0x v ignorovaných.

Nemůžete zapisovat do této diskuse, protože nejste zaregistrován nebo přihlášen.

NRyba11 - Profil | Pá 13.2.2009 20:13:20

simonsen-naco pomlet ved im to tam nahadz a vibavene :D

Ncarpguru - Profil | Pá 13.2.2009 20:09:30

Ja ju melem zo solou.Kazi sa pomalsie

Nwenda - Profil | Pá 13.2.2009 20:08:36

není to škoda jídla?

Nbik kapr - Profil | Pá 13.2.2009 20:04:33

hovězí i kuřecí jsou super ale chce to rozemlít pořádně na jemno jinak se pak boilis špatně koulí a ještě s rychle kazí ale funguje suprově

Ncarpguru - Profil | Pá 13.2.2009 20:00:39

Doplnit nejaku ostru zmes korenia nejaky rybaci olej trochu aromi a mozeme ist na ryby a dobre si zachytat za lacny peniaz

NSla - Profil | Pá 13.2.2009 19:53:52

pouzivam hovezi, ale i veprove nebo kureci nekdo pouziva. je to celkem jedno.
jinak je to super vec do boilie

Ncarpguru - Profil | Pá 13.2.2009 19:37:22

Krvna mucka je obicajny sajrajt!!!Pecen je ina kvalita a hlavne v gulach.

NLada78 - Profil | Pá 13.2.2009 19:33:59

Kačení na sádle s cibulkou - ke chlebu!

Nvydrys - Profil | Pá 13.2.2009 19:33:49

simonsen- ještě řekni kde budeš chytat a za chvíli mě máš na podložce.Ještě nezapomeň zakrmit knedlíčkem a zelím.:-)))))))

NZajda - Profil | Pá 13.2.2009 19:32:12

Najlepšia je husacia..:-)))

Ncarpguru - Profil | Pá 13.2.2009 19:31:26

je to uplne jedno.Najlepsia je domaca a hlavne cerstva.

NLada78 - Profil | Pá 13.2.2009 19:29:22

Ahoj.Krevní moučka je prakticky to samé a je s tím mín práce.