shimano Antares BX Dyna-Balance feeder

chtel bych se zeptat kery z vas tento unikát vlastni.jakaje spokojenost a co mu muzete vytknout a co naopak pridat.dekuju uvazuji o koupi tak se patm.diik
Autor diskuse: bambus - Profil , 24.11.2008 feeder - náčiní, doplňky

TonyK - Profil | Pá 2.8.2013 17:35:22

Dynabalance mam v mediu i heavy. Jsou to skvele proutky a to medium povazuji za zcela bezkonkurencni jak korkac, tak DB.

Mediu DB chybi pouze 0,35 oz spicka na jemne chytani, kterou nelze standardne koupit. Lze si ale vypomoci pomoci zlomene DB spicky a klasicke 0,35, ta DB spice je totiz duta a pri spravnem zkraceni do ni lze krasne nasunout tu 0,35.

Co se tyka heavy, tak pro bezne rekreacni chytani opet hodne dobry feeder. Pro extremni a zavodni chytani jsem nasel jeste trosicku onacejsi proutek (ze staje Hardy), ale ten zase neni vhodny pro beznou rekreacni rybarinu.

Bream - Profil | Čt 1.8.2013 20:24:14

Zdravím, neví někdo kde by se dal ještě sehnat nebo nemá někdo na prodej tenhle prut. Ideálně v mediu, ale koupím i light nebo heavy. Případně pišt na SZ. Díky

doktor.fiSh - Profil | St 26.11.2008 16:04:13

Vlastním, ako povedal plavan, korkáč antares feeder. Máme dva, oba heavy feeder, a môžem len doporučiť. S feeder gumou nie je problém ísť do 0,10mm forpasu. Ten BX, som nedržal, ale ani dizajn a ani ta rukoväť sa mi nepáči, korkáč je len korkáč. (viď. foto)

plavan - Profil | Po 24.11.2008 21:17:57 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Sice tento unikát nevlastním, ale měl jsem možnost na něj chytat jedno odpoledne, kdy braly parmy jako divé a sem tam i kapr. V médiu oproti klasickému korkáči AX trochu větší ( o 10g ) gramáž. Jednou jsem viděl u Kordy nějakou limitovanou sérii s černým blankem a karmínovou červení vyvázaná očka a prut byl moc krásnej na pohled. U vody mě ten prut malinko zklamal. Měl jsem ho objednán, ale po této zkušenosti jsem si to rozmyslel a vzal jiný prut. To držadlo má mít tu výhodu, že prý máte lepší kontakt s rybou, ale daň za to je, že blank z toho držadla přechází plynule do normální antaresové šířky, takže první díl u navijáku je široký jak deset let starej feeder. Mě to, jak jsem už psal nenadchlo a vzal bych raději Antares AX. tzv. korkáč.