kolik robin redu na 1 kg směsi?

Zdravim, chci se zeptat kolik si myslíte, že je optimální dávka robin redu na 1 kg směsi? Za odpověď díky
Autor diskuse: Gregi - Profil , 17.6.2008 kaprařina - nástrahy, návnady

DAVISS - Profil | So 28.6.2008 18:18:05

hnilda - se těšim

Raggo - Profil | Čt 19.6.2008 19:17:25

liborcarp - nemyslel jsi spíše 50 a výce gramů ? Neboť 500g a více na kilo je podle me docela mazec a ranec co se tejce konecny ceny kila bojlizu :-)

hnilda - Profil | Čt 19.6.2008 18:35:08

DAVISS:do švestek nic nedávám ani cukr hodím sem tam nejakou hrušku pár ringliček a to je potom slivovička...:-)) ale tu si skováme na dírky:-)

jirazabr - Profil | Čt 19.6.2008 17:11:56

Kubajz:ja do toho pridávám Robin oil aktiv...zdá se mi ze je lepsi...nachytal jsem na nej vic...

blackcarp - Profil | Čt 19.6.2008 16:49:19

liborcarp: no já právě nejsem Znalec - víš? Přesto mě tě 50% a víš, které uvádíš trochu zarazilo.

Henos - Profil | Čt 19.6.2008 14:33:09

50-100g do kila, ak je dobrý rybací mix, tak toto množstvo ho nakopne. Určite sú vody, na ktorých zachytáš aj s RR v pomere 50% suchej zmesi, ale ani zďaleka to nie je pravidlo, skôr naopak.

dujáč - Profil | Čt 19.6.2008 12:09:42

dávám min.50g,raděj 100...

Kubajz - Profil | Čt 19.6.2008 11:54:07

Já dávám do své masovky 30g+20ml robin oil

DAVISS - Profil | Čt 19.6.2008 10:09:11

hnilda - a do švestek? °°-°°

bar12 - Profil | St 18.6.2008 21:12:18

Gregi Ja davam do kila 50g RR ako asi vsetci ostatny ale musis to skusat podla seba naroluj si ale tri kila boiliesu do každeho daj ine množstvo a uvidiš čo bude chytat a skusaj to na tej istej vode aby si vedel čo najlepsie zachyta

Zed - Profil | St 18.6.2008 20:52:54

Mě fungovalo vždycky perfektně 50g RR v jakém koliv mixu, jak jsem dal víc RR, tak už to nebylo ono. Suveréně nejvíc se mi osvědčil v kombinaci rybích mouček a ptačích zobů.

hnilda - Profil | St 18.6.2008 19:38:04

optimalní dávka?-zaleží na dané lokalitě a jak sou kapříci při chuti jinak já dávám do masovek na 1 kg .20až50g.jinak se mě zamlouvá RR.od Pustila.alespon mě to funguje :-)..

liborcarp - Profil | St 18.6.2008 18:20:12

blackcarp - ®-mno ,já jsem na otázku odpověděl.To jsi asi nepoznal.Tak porad ty znalec ,kolik % do kilča no?

Brody* - Profil | St 18.6.2008 18:02:12

Gregi - neboj se to tam pořádně naklopit ... dávám to i do methodu a to ve velkým dávkování a žerou to jak blázni ... akorát je pak asi pálí řitě :)))

blackcarp - Profil | St 18.6.2008 17:51:47

Gregi: hlavně si to připrav tam kam nejezdí moc lidí...................když už máš ty směsi tak nabušený tak by bylo škoda aby místo Tebe zachytal nakonec někdo jiný................... .-)

blackcarp - Profil | St 18.6.2008 17:47:44

liborcarp : a protože to neví tak se asi ptá.............

liborcarp - Profil | St 18.6.2008 17:03:02

50% a vejš úplně v pohodě ,také je důležité aby jsi věděl proč ho tam dáváš a kolik.Malinko napovím je to lokalitou.Tak to je zase můj názor.Mějte se borci..

sadraj - Profil | St 18.6.2008 16:32:09

Nekde tu byl dokonce i návod na českej RR co do toho dát ale už si nepamatuju kde to bylo

DAVISS - Profil | St 18.6.2008 15:35:12

Nesrovnával jsem to s čistou paprikou, jenom jsem napsal , ža to tak chutná. Nevím že bych uvedl jak nahradit RR paprikou. HOWGH

Carpkiller - Profil | St 18.6.2008 14:41:10

Otázka by spíš měla znít,kolik ste ochotni zaplatit za 1kg robinu....nyní už jde cena díky dvěma e-shopum dolu,ale za kolik se ještě vloni robin prodával je nesmysl....

Dandys - Profil | St 18.6.2008 14:39:15

patlal - ® Když ono to je asi tím, že tady prostě lidi moc těm poctivým obchodníkům nevěří :-))

Petr Koch - Profil | St 18.6.2008 14:33:20

DAVISS - ® : hele taky dýluju RRko a vyspal jsem se dobře a navíc nejsem zastánce předražených směsí, ale ten robin red od anglánů je prostě jen jeden, Paprika je tam asi taky, ale nesrovnával bych to s čistou paprikou. je to jen na tobě, dávej papriku a chytej. Já budu dávat ten RR :o)

patlal - Profil | St 18.6.2008 13:52:45

DAVISS // Dnes jsem se vyspal po dlouhé době velice dobře.Mimo diskusi vypadá trochu jinak ale to je jedno,jen mne dovedou rozesmát lidi kteří něco ochutnají a je jim jasné že to je lumpárna.

DAVISS - Profil | St 18.6.2008 13:49:47

patlal - napsal jsem mimo diskusi a ne že se mě něco nezdá. Jestli děláš dealera ze surovinama a špatně ses vyspal za to fakt nemůžu

patlal - Profil | St 18.6.2008 13:35:41

DAVISS // Tak si dej do bobků papriku a neřeš to pokud se ti to nezdá,nikdo tě nenutí to kupovat.Jinak osobně si myslím že 16% je pro mne strop vzhledem k prokazatelné účinnosti,při vyšším dávkování jsem nepocítil markantní změnu jen můj názor.

DAVISS - Profil | St 18.6.2008 13:24:55

Jen tak mimo diskusi - zkoušel jste to někdo ochutnat? Já v tom cítil jenom sladkou papriku. Třeba se pletu ale krom barviva to nic jinýho neobsahuje. Podle mě je to docela dost úspěšný ždímání našich peněženek

jirazabr - Profil | St 18.6.2008 9:07:19

já dávám 25% do masové a 15% do sladké...ale jak je tu již psáno...je to jen na tobě kolik dáš...musíš si to odzkoušet...

Petr Koch - Profil | St 18.6.2008 7:47:22

Gregi - ®: já dávám RR od 5% do 20%, ale jak píše Jirka, je možné dát i víc.

jurasoft - Profil | Út 17.6.2008 23:45:26

Co je to optimální ? Do rybí, do sladké ? Třeba bude jednou, někde pro konkrétní rybu super chytavá z 50% RR a 50% směsi 50/50...

vladys - Profil | Út 17.6.2008 22:52:22

gregi - 50 až 100 g na kg vacsiny suchych zmesi