Kam na ryby v okolí Olomouce?

Ahoj chtěl bych prosím poradit kam se dá zajít v okolí Olomouce na ryby. Chytám na feeder a zatím jsem byl jen na Poděbradech a bez valného úspěchu. Díky za radu
Autor diskuse: Adris - Profil , 28.5.2008 feeder - revíry, cestování

paia - Profil | Út 17.6.2008 19:32:49

ja osobne mam s Moravou taky problem s tim, kam vlastne sednout, aniz bych nebyl v nejakym zakazu... ale ja resim spis Moravu od Olomouce smerem proti proudu nahoru...

drda - Profil | Čt 29.5.2008 20:59:45

Adris: jo, není to zase tak dávno, co jsem taky začínal a nebylo to moc jednoduché ani slavné :-) Hodně mi pomohly informace tady na MRKu a doslova k nezaplacení bylo, když mně někdo zkušený vzal na ryby s sebou. To už se pak stačilo jen dívat.
Ale myslím, že volba revíru je jedna z méně důležitých věcí. Rybky jsou téměř všude.

dujáč - Profil | Čt 29.5.2008 20:33:39

jakl píše splávek,vyzkoušej moravu,dá se tam chytit téměř vše,možná budeš i mile překvapen...

Adris - Profil | Čt 29.5.2008 20:31:55

hraji - a nasazovali? :-)))

Vím, že máte pravdu. A taky to tak dělám. Jezdím a zkouším. Ale moc to tu neznám a někdy jsou ta omezení v lovu tak složitě v soupisce revíru napsaná, že mám strach si někde vůbec sedout :-). Jsem úplný začátečník a nemám parťáka co by mi poradil či předvedl jak na to. Ale i tak mě to baví :-)))

splavek - Profil | Čt 29.5.2008 20:15:45

Ardis-přes celou Olomouc ti teče Morava,tak nad ničím nespekuluj a popadni feedr a chytej.Určitě neprohloupíš,když zajdeš až na konec města ke kojeňáku a pod Olomouc. Nejsem sice místní,ale tam jsem si vždy zachytal docela solidně.Je tam určitě víc slibnejch míst,já tam občas chodím,když se dostanu do Olomouce.Jinak kolem Olomouce je podle popisu revírů spousta malejch tůní a rybníčků,který by určitě za ten hřích z feedrem stály.Máš tam hodně možností,který volají po využití,není nad vlastní poznání a objevné expedice.

hraji - Profil | Čt 29.5.2008 7:34:12

Toto ja zase dotaz za všechny peníze. Kolego, máš soupis revírů Moravsko-slezského územního svazu? Asi ano. Najdi si tam revíry od Morava 15 do Morava 18, všechny jsou v okolí Olomouce. A vyber si.
Jestli chceš doporučení, abys jen na rybník do Horky, že si tam zachytáš, protože tam předevčírem nasazovali, jsi bláhový. Protože braní ryb není setrvalý stav, prostě rybář si ryby musí umět najít, jinak není rybář, ale jen bobkař.