Používání přístřešků,

Chtěl bych se informovat o podmínkách používání rybářských přístřešků.Vlastním přístřešek bez podlážky a přední stěny.Jsou nějaká omezení v používání tohoto přístřešku na ryb.revírech?Chtěl bych letos navštívit např.Orlík a mám informace,že je ryb.stráž netoleruje.Jinde zase jsou běžně bez problému používané.Tak nevím !!

dík za odpověď

b.gun - Profil | Čt 17.1.2008 8:16:01

Předpisy, které se tábořením zabývají, pojem "rybářský přístřešek" neznají a žádná výjimka z těchto zákonů pro "rybářské přístřešky" neplatí.
Co se týká ne/tolerování ze strany RS - "rybářský" zákon táboření neupravuje, tudíž táboření není v její pravomoci. RS tě může upozornit na to, že porušuješ nějaký "nerybářský" předpis a měla by toto porušení nahlásit příslušnému orgánu (PČR, obecní policie, lesní stráž ...).
Jinak si myslím, že je zbytečné znovu rozpoutávat debatu na téma, o kterém se tu nedávno poměrně obsáhle diskutovalo. Stačí jen hledat - http://www.mrk.cz/diskuse.php?id=534273 .

DejF - Profil | Čt 17.1.2008 7:53:25

přesně tak ... záleží na koho narazíš ... no a na orlasu, když ten přístřešek skreješ trošku do lesa a ne hned u vody, tak by to mohlo být v poho ...

Horda - Profil | Čt 17.1.2008 0:04:37

Ani tak moc nezaleží na tom co maš za biwak, ale co potkaš za ......