Kdo poradí, na co a jak chytat v Jestřabicích?

Nazdar páni rybáři, o víkendu se chystám na soukromý revír do Jestřabic a jelikož jsem na této vodě ještě nechytal a nechci být nepřipraven, sbírám info o tomto revíru. Zajímá mě na co tu mají ryby naučené? :o)) Na co chytat? Jestli má význam na tomto revíru nějaké velké vnadění a čím vnadit? Budu rád, pokud mi prozradíte i nějaké atraktivní místa apod. Ještě musím podotknout, že bych se chtěl zaměřit hlavně na kapry a slyšel jsem, že tu mají i poměrně dost pěkných jeseterů. Také chci chytat na feered a jelikož se tu ještě nesmí chytat na živé nástrahy, nevím co na háček. Rád bych si na feeder zachytal pstruhy jestli tam teda ještě nějací zbyli. Kamarád tam byl, minulý víkend a říkal, že kolem břehů bylo poměrně hodně uhynulých pstruhů. Poslední otázka je, jestli se zde při lovu přívlačí smí používat trojháčky se zpětnými hroty? U jednoduchých háčků jsou protihroty zakázané. Je toho hodně, ale zajímá mě vše :o) Předem všem děkuji za informace a rady.
Autor diskuse: Pjóťa - Profil , 26.4.2007 všeobecné - nástrahy, návnady

Igor - Profil | Čt 26.4.2007 12:37:05

Protihroty jsou zakázané na všech typech háčků. Pstruhy chytej na muchu nebo vláčku - je to sportovnější :-)) Ti zdechlí pstruzi jsou povětšinou právě od fídrařů a plavačkářů, kteří je nechávají zažrat.

carpman 1 - Profil | Čt 26.4.2007 9:25:15

určitě bych vzal pelety a boilies nejlepe oliheň. nám minulej týden se dařilo na biosquit od jet fish a podařil se i jeseter 182 a pár pěknejch kapříků nej 82. dobrá místa jsou pod parkovištěm úplně napravo nebo naproti = mělčina. chytali jsme na 24mm boilies a šlahot