Feeder od awashimy?

Ahoj,chtěl bych se vás prosím zeptat,zda někdo nemáte zkušenosti s feedery od této firmy(awashima).Konkrétně s prutem Aexeon Master feeder 3,60 MT (na netu nevypadá špatně),chtěl bych si ho pořídit jako druhý feeder,chci bych ho hlavně na Labe,na menší ale i větší ryby.Jelikož jsem ho nikde v okolí nesehnal,abych si ho trochu omakal,tak se obracím na vás.Díky moc,popřípadně mi poraďte jiný prut,který byste mi doporučili,jeden feeder mi už prostě nestačí!!!!
Autor diskuse: pasinka - Profil , 19.9.2007 feeder - náčiní, doplňky

misak - Profil | St 19.9.2007 10:08:37

mám ho, je to super, nejsem teda ten co chytá jen na feeder, spíš kaprařina ale pro spestření jsem si ho pořídil, super akce, doporučuji každému nedávno jsem na něj chytil jesetera 130 cm, neuvěřitelný zažitek

mirtakco - Profil | St 19.9.2007 7:53:03

Koupil jsem si ho na jaře v milu v Brně (nevím jestli je to úplně ten samej) když měli ty akční slevy jako svůj první. Akci má psanou heavy, dá se za něj slušně zabrat, ale přesto je krásně ohebnej, proto mi ho borec doporučil jako "uni". A vypadá pěkně. Já se tomuhle lovu začal trochu věnovat až letos, takže nemůžu srovnávat, ale zdá se mi plně vyhovující. Krásně jsem sním v dost silným a hlubokým proudu na jihlavce za několik návštěv zdolal kromě jiných 5 ostroretek kolem 45cm, čtyřicítku kapříka i 58cm cejna. Zlomil jsem jednu špičku, ale to jsem ju přibouch dveřma od kufru:-), taxe pudu zeptat na náhradní. Časem přikůpime, ale tenhle mi hoví.