Jak se upravují brambory na vnadění kaprů?

Autor diskuse: Alena - Profil , 25.8.2002 kaprařina - nástrahy, návnady

0x v oblíbených a 0x v ignorovaných.

Nemůžete zapisovat do této diskuse, protože nejste zaregistrován nebo přihlášen.

NL.Karásek | St 28.8.2002 20:27:26

Souhlasím s Vencou.....Na chytání nechat tužší,možno použít na metodu na vlas.

Nsiro | St 28.8.2002 6:47:50

Kamarád část nakrájí na kostky a další rozmačká na kaši,kterou slepí kukuřici.Má to vyhodu že brambora narozdíl od šrotu neláká prndy.
Za pet dní chytání jen jeden jediný cejn,jinak samí kapčíci.

NVenca - Profil | Út 27.8.2002 21:06:25

Taky je lepší, když jsou loňské.Nevim proč, ale osvědčilo se.

NPrca | Út 27.8.2002 9:12:27

Mě se osvědčilo brambor ve slupce rozvařit.U vody ho v ruce rozmáčknout(decentně,aby zůstal v celku) a tak jak je ho rukou hodit tam kde chytám.

NPetr | Po 26.8.2002 23:04:03

Lip nez kostky se mi osvedcili kulicky nebo cokolic bez hran. Nevim proc, ale kosticky jsem mel temer vzdy bez zaberu.

Nsiro | Po 26.8.2002 7:16:27

Řezat rozhodně na větší kostky.Zatímco kokuřici veme i nenažraná ouklej větší brambůrky počkají na kapšíka.

NOsprey - Profil | Ne 25.8.2002 21:38:07

Uvaří a nakrájejí na kousky. Vnadit je třeba přiměřeně, samotnou nástrahu (má-li to být taky brambor) nechat o chloupek tužší. Jestli je chceš při vaření nějak dochucovat, proč ne.