Parma - Co na hacik???

Poprosim o Vase "naj" nastrahy pri love tejto ryby.Autor diskuse: kapor - Profil , 19.3.2002 feeder - nástrahy, návnady

1x v oblíbených a 0x v ignorovaných.

Nemůžete zapisovat do této diskuse, protože nejste zaregistrován nebo přihlášen.

NFeuermann - Profil | Ne 19.10.2008 15:40:15

Zatím největší úspěch mám na bílý červíky. Zkoušel jsem podle zdejších návodů sýr, ale bral mi jen tloušť :-) . Tak mám asi nějáký mlsouny.

Ntomchamik - Profil | Ne 19.10.2008 15:37:17

červi,žížala,rousnice,peleta,kuku,boilís:na to vše jde chytat,záleží kde co žerou:-)))

NGeorgino - Profil | Ne 19.10.2008 15:18:54

svoji největší parmu mám na červi, svoji druhou největší parmu mám na rousnici, tudíž moje nej nástraha na parmy jsou červi a pak rousnice :o)

NNetipa - Profil | Ne 19.10.2008 14:02:58

No defacto to jde na všechno. červi, žížaly, rousnice, houska, sýr, boilie, kukuřice a bůhví co ještě. Nicméně já mám největší úspěchy na chomáč bílých červů. Co se jich vejde na háček. Neumím si to vysvětlit, ale když jse použil červy barevný, bralo to míň

NFedaaa - Profil | Ne 19.10.2008 11:18:16

jednoznačně bílý červici.V létě mě o tom na Berounce přesvědčil člověk který na feder udivoval okolo sebe všechny přítomné rybáře.Byl to koncert malej háček 2 červici montáž páter nostr a tak1 metr dlouhý návazec z 0,8 vlasce.tolik parem během 2 hodin sem eště nachytat neviděl.Samozřejmě zrající sýr je velmi dobrá nástraha.

Njarda 2004 - Profil | So 18.10.2008 18:13:21

Opravdu funkční rozpustit jakýkoli tvrdý sír a v tekutém stavu do něj přimíchat nítěnky zakoupené v potřebách pro chovatele ( živé) nevydrží ale tvoří úžasnou směs která se dá po opětovném ztuhnutí krájet. Aroma síru se po tepelné úpravě lépe uvolní a ve vodě je uvolňování aroma daleko rychlejší. Tenhle recept jsem používal jako mladej rybář ale věřím že jeho funkčnost nestratila na své přitažlivosti. Hodně úspěchů.

Nmarek2293 - Profil | So 18.10.2008 17:10:49

ahoj ..potreboval by som radu ...chodim chytat mreny ..ale zatial sa mi daria iba mreny maximalne do 35cm...ale viem ze tam su aj vacsie ...poradte nejaku nastrahu ktorou by sa dali vyselektovat aj vacsie ...chytal som na kostaky, velke dazdovky ,cesta a kukuricu ale vzdy par sekund po nahode to zeru male mrenky....ak esxistuje nejaka takato nastraha tak pls poradte

NLaky - Profil | St 24.4.2002 13:47:53

Nechej olomoucké tvarůžeky pěkně odležet až "jedou" a pak do nich vetři mouku a udělej těsto ale dej jen tolik mouky kolik je bezpodmínečně nutné aby těsto v proudu nepadalo.
Na háček dej kuličku malé třešně a můžeš to obohatit i hnojákem, nebo kosťákem. testoval jsem to na Bečvě a loni i na Hronu.

NMichal Machek | Ne 24.3.2002 20:19:00

Olomoucký syreček

Neda | So 23.3.2002 20:26:03

daco

NJ.Buchta | So 23.3.2002 19:22:51

Na prvom mieste jednoznacne "oblozeny chlebik", to je kombinacia kostnych a hnojovych cervou... Inak precitaj si moj clanok iba o mrenach na MRK...Tam sa toho dozvies viac...:-)))

Nosprey - Profil | Čt 21.3.2002 19:14:34

Souhlasím. Přidej si do seznamu larvu chrostíka, řasy a umělé mušky - nymfy. S těmi se dá chytat i na plavanou. Když trefíš vzor a období, je to super.

Nlukasjicha - Profil | St 20.3.2002 15:14:04

I agree with you - Taky ještě někdy na lunchmeat

NP.P. | St 20.3.2002 13:23:32

1.kosťák
2.daždovka
3.szrové cesto

NP.P. | St 20.3.2002 13:23:31

1.kosťák
2.daždovka
3.szrové cesto