Belachan

Je vhodný přidávat Belachan i do boilí na jaro nebo léto, případně má někdo nějaké zkušenosti s tímto přípravkem. Je o něm všeobecně velmi málo informací. Všem dík za odpověď.
Autor diskuse: Nav - Profil , 6.4.2007 kaprařina - nástrahy, návnady

IvoD - Profil | Čt 12.4.2007 10:14:47

Bachy: Já bych ti žížaly dál do krabičky nechal je tam fermentovat nejlíp v kufru v autě teď když je krásně venku teploučko :-))) A pak bych je pomlel. A věřím tomu že se pak z tebe stane bezdomovec až tě manželka vyhodí z baráku :-)))

Marda - Profil | Čt 12.4.2007 9:47:23

Já bych provrtal boilies, navlíknul tam žížalu aby koukala z obou stran ven a pak bych jí zakápnul vteřinovkou, aby nevylezla :-)

Bachy - Profil | Čt 12.4.2007 9:41:40

Miras - Něco jako ji živou smotat do pevného uzlíku tak aby ji bílá ryba neokusovala a přivázat na vlas, že. :o))

Sla - Profil | Čt 12.4.2007 9:37:41

bachy: relativne dost? relativne dost je kormoranů nebo bobrů- ty muzes klidne nachytat a nechat fermentovat.

Bachy - Profil | Čt 12.4.2007 9:36:56

Amurek - Aáá vítej kolego. Nevíš jak dlouho vydrží průměrná žížala bez kyslíku? :o))
Normálně bych to bral jako těžký výcvik do bojových podmínek - pokud by ta žížala zvládla srovnat otáčky šneku masomlýnku a rychle prolézt úzkou dírkou - pak ji se vší šetrností pustím do trávy. Ostatním se bez milosti naplní jejich přirozený osud. :o))

Miras - Profil | Čt 12.4.2007 9:36:17

Bachy: nemlýt, neškrtit, netopit, nestřílet, nýbrž zapracovat živé:-)

Hellfire - Profil | Čt 12.4.2007 9:29:10

Jedině utopit

Maxwell - Profil | Čt 12.4.2007 9:27:50

Bachy :určitě usmrtit nějakým humálním způsobem!!!!!!!!!!!

Amurek - Profil | Čt 12.4.2007 9:27:15

Bachy - ® nejlepší uškrtit

Dr. Šuli - Profil | Čt 12.4.2007 9:25:54

Bachy:Ale nesmíš je mlýt zaživa.Doporučuju každou zvlášť zastřelit.

Bachy - Profil | Čt 12.4.2007 9:23:49

Sla - Já na tom nevidím nic až tak špatného, žížal je relativně dost a ta spotřeba vzhledem k náročnějšímu sběru by zas tak velká nebyla, ne?

Sla - Profil | Čt 12.4.2007 8:56:57

prohnat mlýnkem, to se nestydíte-hanba

Dr. Šuli - Profil | Čt 12.4.2007 8:55:34

Ty woe já si jdu dát cigáro na uklidnění,Bachy to vidí stejně jako já....:-)))

Bachy - Profil | Čt 12.4.2007 8:50:55

Dr. Šuli - Tak tohle vidím určitě stejně. Nejlepší by to bylo ani nevařit.

Dr. Šuli - Profil | Čt 12.4.2007 8:47:12

Bachy:Nejlepší fáze bude když je čerství proženeš mlejnkem a přidáš do kulí.

Bachy - Profil | Čt 12.4.2007 8:37:59

Jo, taky už jsem měl párkrát žížaly v tekuté formě a je to brutál, o tom žádná. :o)) Ale stejně když jdou krevety, měli by jít i ty žížaly, ne? Docela by mě zajímalo jakým způsobem se ty krevety opravdu fermentují. Ono by se ty žížaly třeba nemuseli nechat dojít až do té brutální fáze, ale možná by šli stabilizovat v takové nějaké rozumné fázi, ne? :o)

Dr. Šuli - Profil | Čt 12.4.2007 8:27:50

Jo Gandalf má pravdu.Můj žaludek snese hodně,ale nasládlej zápach rozkládajících se žížal žene obsah směrem nahoru:-)

Děda Gandalf - Profil | Čt 12.4.2007 8:21:56

Nevím jak dochází k fermentaci krevet, ale už mě několikrát "zfermentovaly" v autě žížaly a můžu ti říct, že houno je proti tomu papu.

Mitchell - Profil | Čt 12.4.2007 8:19:14

Bachy ty mas teda napady :-)))))

Bachy - Profil | Čt 12.4.2007 8:15:29

Sla - No zaprvé mě to zajímá a za druhé mě napadla taková brutální myšlenka jestli by se nedaly podobně zfermentovat například žížaly. :o))

Sla - Profil | Čt 12.4.2007 8:09:19

Bachy: chces si udelat doma belachan??:)) na co to prosim te potrebujes vedet.

Bachy - Profil | Čt 12.4.2007 8:03:37

Nevíte někdo jak dochází k fermentaci krevet?

Petr Koch - Profil | Čt 12.4.2007 6:18:19

Martin - Havířov - ® : až se trochu víc ohřeje voda, určitě si nějaký kg objednám. Teď když vím, že je vozíte skoro každý měsíc a máte je čerstvé za bezkonkurenční ceny, není co řešit :o)