Bio Salmon od KN...

Máte někdo nějakou zkušenost s touhle směsí ?
Autor diskuse: m.kindl - Profil , 23.3.2007 kaprařina - nástrahy, návnady

Maxwell - Profil | Čt 19.4.2007 11:21:36

No já myslím,že závist je veklá svině,.))))week se tu už asi neukáže,tedy pod tímto nickem,.))))

El Duffus - Profil | Čt 19.4.2007 9:45:23

week - Jestli jsi alespoň trochu chlap a máš alespoň miniaturní koule tak by jsi se mohl vyjádřit!!!! Nakydal jsi tady toho spoustu...

m.kindl - Profil | St 18.4.2007 22:42:50

J.P. - ® Pěknej špígláček....Kdy bude DVD ?

Lumír - Profil | St 18.4.2007 15:08:47

Jirka P: v pohodě, nic se neděje... Chápu to, jel si na ryby, to je jasná volba..:)

J.P. - Profil | St 18.4.2007 15:08:10

Petr Koch-nebyl tam,do konce dubna je tam zákaz chytání na živou rybu a vábnička.proto jel do Itálie.

Petr Koch - Profil | St 18.4.2007 14:31:45

J.P. - ® : ahoj Jirko, jak dopadl Jakub? Jestli tam s tebou nakonec byl?

J.P. - Profil | St 18.4.2007 14:09:16

Lumír-dik.Nemohl sem již odpovědět na otázky na Váš web,co mi poslal KN,byl jsem již na odjezdu na Cass.,

Lumír - Profil | St 18.4.2007 13:39:57

Jirka P. : Jirko na tohle se vybodni... Ono, schovanej v anonymitě je každej suverén... Do očí by ti to "week" neřekl.
Nejspíš ani na Cassu nikdy nebyl, jen kolem sebe plive....
Jinak gratulace k výsledkům na Cassu...!!:)

Daniel K. - Profil | St 18.4.2007 11:41:11

J.P.:Souhlas ,nedokážu taky pochopit jak někdo může někoho odsuzovat aniž by byl přítomen.

J.P. - Profil | St 18.4.2007 11:39:59

Kluci z "ostrovů" a lék z moravy(slivovice),sami uznali její kvalitu a kladně ocenili.

J.P. - Profil | St 18.4.2007 11:36:30

Vase zprava

J.P. - Profil | St 18.4.2007 11:21:56

week-přečetl jsem si tvé příspěvky a nestačím se divit!Buď jsi notorický lhář nebo někdo jiný za koho se vydáváš! Za 1)- nejsem na žádném webu,ani o něm nevím, kde se pomlouvají a zostuďují ostatní kapraři(m. kindl a pod.)-to je odpověď na tvůj příspěvek na této otázce ze dne 29.3. ve 21 hod 21min. Čekám tvojí veřejnou omluvu a to dost rychle!!! 2)-Na Cassienu jsem byl dotáčet DVD s kamarádem kameramanem a proto opět vše co píšeš je jen snůška lží a nesmyslů!!Za 14. dní jen jedna pohodová kontrola od RS,potom už k nám vůbec nechodili!! S kolegou jsme tam vysbírali dost velký kus břehu od odpadků po rybářích a vše odvezli na sběrné místo,pytlů bylo dost(vše natocěné a zdokumentované),proto taky tak pohodové jednání RS.Proto nevím co považuješ za ostudu pro ČR!!To nepřátelství s ostatníma sem dám ve fotu(angličani už umí česky "na zdraví",jen ta moravská slivovice jim dělá malinko problém).S klukama z "ostrovů" jsme nejenom pařili i nás vozili do krámu,dali háčky co u nás nejsou a pod.Pokud jsou češi takle"v prdeli" jak ty píšeš,tak dle mého názoru jen tím,že jsme měli té slivovice málo!To že sedíme mi na Ellisu je pro ně naprosto v pohodě,jsme totiž plnohodnotní občané,jako oni(ne jen otroci bez práv).Pokud ty se necítíš jako plnohodnotný očan EU,je to tvůj problém,můžeš se krčit v koutku a dál jen hloupě pomlouvat!!Dík Těm co se mě zastali,z Cassu se nebylo možné těmto sprostým lžím bránit.Snad mě m.kindl nesmaže, když to není k tématu. Dík a přiložím některé foto.

Aiwen - Profil | Pá 6.4.2007 18:15:16

Ahojte, newím jestli se už na to tady někdo ptal, ale nechce se mi to číst celé, tak se optám(snad nebudete naštvaní :-)) ). Máte někdo zkušenosti s přidání TP(Tekutá mořská řasa)+lososoví olej a belachan a když jo, tak jaké dávkování?? BEZ ESENCE!! Ale aby to lupalo i menší kapry! Nebo by bylo lepší použití esence?? Chci to dát do rybí směsky, kde je obsah mořské řasy přes 10%!! Díky moc za odpoved Aiwínke

Ladiis - Profil | Pá 6.4.2007 14:28:53

vladys: Výstižné a poučné.. Díky moc..

Nav - Profil | Pá 6.4.2007 11:48:47

vladys - prosím Tě myslíš tím 30 g belachanu na 10 vajec zároveň na 1 kg směsi ? Každý totiž dává vajec jiné množství. Dík.

BOBŠ - Profil | Pá 6.4.2007 10:11:45

vladys - ®Jasné a výstižné .Ještě dotaz na čem vážíte ten belachan a jiné složky dík.

tulo - Profil | Čt 5.4.2007 21:05:02

vladys-nadherny popis.Přesně tohle jsem potřeboval vědět.Diky.

Dr. Šuli - Profil | Čt 5.4.2007 8:43:37

Hmmm,tak to jsem to stou celou kostkou na 30 vajec trošku přepálil:-((

vladys - Profil | Čt 5.4.2007 8:34:11

all- co sa tyka pouzitia belachanu. Ako Vam uz spominal Marda, je mozna kombinacia medzi belachanom a aromou (napr. olihen, olihen-chobotnice, a pod.)
Osobne mi najlepsie chytalo minuly rok rybacie boilies, kde som nastruhal cca 30gramov belachanu do 10 vajec a pridal 4ml aromy squid-octopus. Pri vyssom davkovani belachanu (60-80g) v kombinacii pridania aromy, pocet zaberov poklesol. Nezavisle odo mna mi to potvrdili aj niekolki znami. Ak som pouzival ako atraktor samostatne fermentovanu krevetu, tak som ho nastruhal tych 60-75g na 10 vajec. Mensi pocet zaberov na boilies, kde bolo nastruhaneho viac belachanu a pridana aroma si vysvetlujem tym, ze bolo prilis aromaticke (prepalene) presnejsie, ze urcitu dobu trvalo, kym sa vyplavili aromaticke latky do vody a hladina atraktantov bola pre kapry prijatelna. Teda to iste, co sa Vam mozno uz stalo pri vysokom nadavkovani aromy do boilies, ci prilisnom nadipovani.
Je podstatne si uvedomit este jednu vec, belachan ako taky vznika pri fermentacii freviet v slanej morskej vode v uzavretych tankoch. Pri zahusteni sa odparuje v odparke voda a vznika koncentrat z kreviet a morskej soli. Samotna kocka belachanu moze vdaka tomu obsahovat az 50% morskej soli. A prave vdaka tomu vysokemu obsahu soli su ciastocky fermentovanych kreviet velmi rychlo a dobre vyplavovane vdaka osmoze do okoliteho prostredia, sami to velmi dobre poznate (napr. pri osoleni polievky). Preto staci pridat na vytvorenie pachovej stopy boilies aj nizsie mnozstvo belachanu.
Ako sa vravieva: "obcas je menej, viac"... :))

Marda - Profil | Po 2.4.2007 10:15:24

Myslím si, že je rozdíl mezi strouhaným belachanem (kostkou), který funguje jako atraktor a mezi esencí oliheň. Esence má jiný způsob uvolňování a taky lákání kapra, než fermentovaná kreveta (belachan). Kombinace tedy možná je.
Já mám vyzkoušený belachan spolu s játrovým práškem v rybím mixu buďto bez esence, nebo s jakoukoliv masovou. Na sladko jsem to nezkoušel.