Rybaření v Anglii - sháním info

Zdravím,chtěl bych vás všehny moc poprosit : Nemáte někdo,prosím, nějaké informace o rybaření v Anglii?Ceny povolenek,zákazy a vůbec vše,co víte :) Uvítam jakoukoliv reakci a odpověď,klidně i na mail. Díky moc
Autor diskuse: Jeník - Profil , 9.1.2007 všeobecné - revíry, cestování

Richtworthcom-plex - Profil | So 2.5.2009 12:56:40

ahoj,jestli chceš na statní vodu tak stojí 50liber na rok a ješte se platí neco jako u nas třiroční ryb listek..soukromé vody jsou velmi drahé ja nic nechytil..zákaz braní ryb od vody.chytal jsem nevím revir neznamí rybář mě tam vzal.nachytali nadherné parmy a 3kg lina..takové ryby jsem víděl poprvé vživotě a chytali na parek v konzervě..a červi..napiš a seženu větší info znám jen Londýn..sokrome reviry platiš za prut a noc nebo den..

Majsher - Profil | So 2.5.2009 12:31:26

Nebyly by nějaké fotky anglických revírů? Nebo i zážitky a postřehy? díky

Jeník - Profil | Čt 11.1.2007 13:21:29

Díky moc.
XAXAP - pojedu do Litchfieldu,to je asi 25 km severne od Birminghamu. A daji se sehnat informace i pred odjezdem? Myslim konkretnejsi info. Pojedu tam jen na mesic, takze bych to tam chtel jen vyzkouset. Jsem chudy student,takze myslim,ze tydenni bude stacit. I kdyz bych nejradsi byl u svoji milovane Becvy :)

XAXAP - Profil | St 10.1.2007 22:37:35

Jeniku, kdybys napsal, kam se hodlas vydat ajak hodlas lovit, slo by ti poradit.
Jinak staci navstivit jakoukoliv tourist information office, najdes tam plno letaku a poradi ti. Nebo tackle shop, nebo se poptat na miste. Na ostrovech nemaji zadny CRS ani MRS, takze vsechno je easy a no problem.

robroj - Profil | St 10.1.2007 21:59:15

z pocutia viem ze tam mozes natrafit na dva druhy vod. jeden druh je taky, ze tam mozes chytat bez nicoho ale nikto nezarucuje kolko je tam ryb, ci tam vobec su (nejake dive vody). Druha varianta - su tam prevazne sukromne reviry, na ktorych musis platit a to cca od 5 do 20 libier na udicu denne (zalezi na atraktivite reviru). Daju sa tam kupit aj tyzdenne povolenia na dane reviry alebo rocne od cca 200 do 1000 libier. Chyta sa celorocne, majitelia ale mozu uzavriet vodu na rok (menej-viac) - pre oddychnutie ryb.
Jediny fundovany by mal odpovedat vendohor, ktory sa aktivne venuje lovu v Uk uz par rokov (aj predvcerom chcel ist - ale to pocasie).

dollym | St 10.1.2007 21:25:56

V anglicku si treba najskor kupit "rod licence" ta trojdnova stoji asi 3,5libri a potom je este nejka 20dnova a mesacna to uz neviem presne a potom kedze v anglicku su vacsinou sukromne reviri alebo reviri patriace roznym klubom tak treba este zaplatit za to aby si mohol chytat na to danom rybniku alebo rieke mne to stalo asi 8libier na den takze dost to tam kostuje ale zas zalezi kde a u koho to je tak ze tak ...aspon podla mojich skusenosti