spro strategy experience- trnovy spoj

Zdravím Vás, potrebujem prosím Vás poradiť, kúpil som nové strategy experience a na jednóm prúte po nasadení dielov / 2-diel / je cítiť, počuť klepanie v trnovom spoji. Skúšal som to dotlačiť ako sa len dá , no je to aj potom rovnaké. Neviete mi prosím Vás poradiť ako sa to dá kvalitne spraviť ? Natierate, mažete tieto spoje niečím / vosk.../ ? Počul som, že ono sa to dá spraviť aj tak, že nanesie sekundové lepidlo a potom sa to brúsí... ĎAKUJEM
Autor diskuse: lukpol - Profil , 11.8.2006 kaprařina - náčiní, doplňky

Majsher - Profil | So 30.1.2010 0:09:43

nemáte ještě nějaké nápady ohledně opravy té vůle v uložení? dělá mi to taky prut. Nebo jen a pouze reklamovat?

Milan B. (MB) | So 12.8.2006 12:33:48

To Lukpol: Fotka je priserna a nejde na ni nic videt, muze to byt jen bublina po spatne zalakovanem ocku, muze to byt vytrzeni po pretizeni, muze to byt dalsi hafo veci...spatne zachazeni, spatny lak, spatna prace, ulozeni mino osu...........vyhledej prodejce a reklamuj. Je li po zaruce, najdi stavece prutu, ocko ti prevaze - pokud bude potreba.

komik - Profil | So 12.8.2006 8:35:44

V každém případě reklamovat. Pokud nemůžeš z nějakého důvodu reklamovat, je to škoda, ale dá se to vyřešit voskem. Na " Samce " nakapeš pár kapek vosku a ještě za tepla nasadíš do "Samice". Nasazování prováděj za současného pootáčení cca 1 až 1a 1/2 otáčky na celé zasunutí. Postupuj tak aby jsi při plném zasunutí skončil v poloze, kdy jsou očka srovnaná na obou dílech stejně. Vosk se při otáčce rozmázne rovnoměrněji. Přebytečný vosk se o okraj ořízne a spoj se utěsní.
Jedná se jen o několik setin maximálně desetin mm a vosk plně dostačuje na vymezení vůle. Zasunování prováděj pomalu, aby se vosk mazal a nestrhnul. Pak díly rozpoj, lehce otři přebytečný vosk a je hotovo. Při každém skládání a rozkládání prutu postupuj jemně a po spirále !!! Použij obyčejnou voskovou svíčku, žádné bílé napěněné náhražky, které se používají třeba na hřbitovní svíčky. Řešil jsem takto jednu špičku na pickeru a po cca 20ti chytačkách zatím spokojenost

lukpol - Profil | Pá 11.8.2006 23:26:46

zdravím Vás, ďakujem je mi to jasné, a čo poviete na tieto praskajúce bublinky pri očkách?

Dave - Profil | Pá 11.8.2006 15:59:06

lukpol: jak píše carlos jedině reklamovat,výrobní vada nutno kontrolovat při koupy, speciální lak v krajním případě ano,VTEŘINOVKU NIKDY ,NARURUŠUJE STRUKTURU BLANKU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

carlos - Profil | Pá 11.8.2006 0:23:34

Rada je jediná - reklamovat. V žádném případě nedělat doma jakékoliv úpravy - okamžitě přijdeš o záruku a ta je na SPRO 3 roky, takže bych to neřešil a žádal výměnu.