Těšany (Rybářství Ivančice)

Jaké máte zkušenosti s touto nádrží?Podle mne se jedná o ukázkové tunelování rybníka.Od dobře informovaných zdrojů mám informaci,že po 3!!! roky zde nebyla vysazena ryba.(naposledy kapříci K1-2).Letos se ještě zvedla cena povolenek.A dále máte možnost se stát 50% podílníky.viz.http://www.jedemenaryby.cz/www/soukrome.php oficiální stránky nejsou.A rybník Přehrada u Ostrova nad O. (Rybářství Ivančice)letos taky zmizel z netu.
Nechci být nestranny a tak se snad najde i pozitivní informace. Rybám zdar.
Autor diskuse: ondra - Profil , 21.7.2006 všeobecné - revíry, cestování

Patrik - Profil | Čt 27.7.2006 10:07:11

ahoj,já mám Těšany 2 km přes pole a začínal jsem tam vlastně před 9 roky s rybařinou, tenkrát to byla přehrada "nikoho".Nebyl to revír MRS,chytalo se tam bez povolenky a každý jak chtěl.Odjakživa tam byla strašná hromada karasů,někteří rádoby rybáři tam ve dvou nachytali za půl dne 200 litrovou bečku karasů a vozili to slepicím!!!! hrůza co se tam dělo. No ale byli tam taky nádherní kapři (i 80 cm a víc), pár lidí od nás je tam v té době chytalo na půlky brambor a tak, protože vše ostatní brali karasi.O krásných dravcích ani nemluvě, štiky přes metr a candáti nad 70 cm. Jenže než se tato přehrada dostala do stavu dnešního, kdy je na povolenku, tak v ní z toho dřívcějšího bohatství nezbylo skoro nic,větší kapři vymyzeli téměř úplně a dravci taky řádně prořídli.No potom co to vzali soukromníci do svých rukou,byly tam hned na začátku ryb. závody, při kterých tam před očima všech naházeli odhadem asi 5 metráků kaprů a od té doby snad asi ani nic,nevím, protože sem tam jezdit přestal, ale kamarád tam pak občas ještě chodil a co vím od něho,tak je to v poslední době dost bída a nic se nevysazuje. Kdyby chtěl někdo podrobný info, poptám se ho

ondra - Profil | Pá 21.7.2006 14:24:45

T.A.:Jo taky jsem je našel. Asi se změnil nájemce.Ale jel jsem kolem před 14.dny a byla tam pokud se nepletu cedule "zákaz vjezdu majetek Rybářství Ivančice"

Rick - Profil | Pá 21.7.2006 9:08:08

Na ostrově jsem byl na vikend a tam je tolik kapru že tunel to určite není.

Jínak bych se nedivil že někdo nevysadí. Pokud majitel vypovědí smlouvu a dobíha vypovědní lhůta tak jen blázen by vysadil ryby. Najimatel tehdy jen bere za povolenku a zkusi omezit ztráty jako každy jini podnikatel. Rybař to financuje a je chudák (jako každy jiné platce daně)

T.A. | Pá 21.7.2006 8:15:35

Ostrov má nové stránky:
http://www.ostrov05.com/index2.php