Vyšší Brod-vyrovnávačka

cca za 14 dní se chystám na dovču do Vyššího Brodu. Mám jen mimopstruhovou povolenku a feeder , vláčák beru sebou.Chtěl bych chytat na vyrovnávačce. Máte zkušenosti s tímto revírem? Díky za každé info.
Autor diskuse: Sam - , 10.7.2006 všeobecné - revíry, cestování

Jumbo | Po 10.7.2006 22:08:54

V červnu jsem dělal ve Vyšáku a docela jsem si pokecal s jednou místní partou rybářů a ty tvrdí že na vyrovnávačka za moc nestojí má se vypouštět kvůli opravě a tak Loučovický kteří ji mají ve správě tam nic letos nedali.Byl jsem se tam párkrát podívat brzy po ránu a já osobně jsem slušné ryby viděl.Pravdou však je že za celou dobu jsem tam viděl rybáře asi jen jednou.

marfic - Profil | Po 10.7.2006 18:57:32

sice tam jen muskarim, ale z druhe strany vydavam bobkare. Hodne se hejbe s vodou na to se priprav, jinak ryby tam jsou vsechny mozny, sypou se tam dost duhaci, ale dostatek kapru a bila ryba co se projede z lipna. Chytaj tam i na rybku, takze sance na candata nebo uhore. Muze se taky stat ze uvidis plavat tlusty hadice po hladine, to jsou uhory preseknuty turbinou z velkyho lipna, tak se neplaz se uhyn uhoru. Bobkari chodi spis z prave strany, muskari z opacne, pod silnici. Jo ke tma strasna spousta malych okounu.