ZKUŠENOSTI ZE SLEZSKÉ HARTY!

Zkušenosti z revíru Slezská Harta,úlovky,příhody,vítky,přání,atd.....
Autor diskuse: tommi - Profil , 28.5.2007 všeobecné - revíry, cestování

Tom. - Profil | So 9.6.2007 11:56:56

tommi: Právě že u Včelína a ve Valšově nejvíc vykrádají auta.Tak at něco chytneš!

tommi - Profil | Čt 7.6.2007 11:02:11

Tom: Tak jo,díky-já to auto v Rázové nechával vždycky podél cesty u nějakého domu a k vodě jsem musel dojít....Do Nové pláně?-já buď do Valšova nebo ke Včelínu,ještě nevím...tak ať se daří!

Tom. - Profil | St 6.6.2007 20:14:11

Když pojedeš do Rázovské zátoky,tak jeď směrem do vody a asi 30m před tou závorou je parkoviště.Je to pozemek Pana Lezny (po pravé straně)Parkuji u něj a jsem spokojen,Za 20,- na den to není moc a ještě k tomu je většinou někdo na zahradě tak na auto vidí.K vodě to není od toho auta daleko,ale už jsem slyšel,že by tam měly zrušit ten zákaz vjezdů,tak se tam snad bude moct jezdit.Jinak Kapříci teď na Sl. Hartě jdou!Prý 15 Kaprů měl za dopoledne a že si nestačil očistit ruce od šrotu.Já jedu do Nové pláně na zahájení dravců (na tři dny),tak uvidím jak půjdou.

tommi - Profil | St 6.6.2007 12:26:57

Tom: jo,díky,já na Hartu jezdím už 8 let,ale jelikož je to docela daleko ode mě,tak se tam podívám max 5-8x do roka.Ryby vím,že tam jsou,ale je tam dost rybářů na flecích poblíž parkovišť-a já mám strach o auto......No,ale když se tak koukám jak je ta otázka "úspěšná",tak bych ji radši smazal-neví někdo,jestli to jde??-došlo mi,že se asi ostatní rybáři moc chlubit nebudo,kde majá úspěchy-to je jasné.....no,tak Petrův zdar!

Tom. - Profil | Út 5.6.2007 21:48:52

Nejčasi jezdím do Rázové kde chodím kde se dá,nejčastěji přez kopec okolo těch soukromých pozemků,protože tam je asi největší klid a ryby tam jsou,ale pozor na majitele těch pozemků-už jednou jsem se tam s kýmsi hádal!Jinak tam chodím po obou březích kde nejsou lidi.Jinak jezdím skoro všude kde vím,že je klid!Já osobně jsem si našel fleky,na které se rád vracím a vím,že tam nikdo nechodí a když je štěstí,tak se i něco chytí!Nikdy se mi nestalo,že bych nic nechytil.Musím ale upozornit,že chytám převážně dravce.Ryby jsou na Sl.Hartě opravdu pěkné,jen je chytit.Známý má ze Sl. Harty nádrerné Candáty,Štiky a Okouny.Sl. Harta mě už hodněkrát překvapila-když jsem jezdil na noc a tři dny po sobě jsem lapnul každý večer jednoho Sumíka přez 70cm.Nemám moc rád KAPRAŘE,kteří tam jsou několik dní,ale ani mi tak nevadí,když neřvou a nenechají po sobě žádný bordel!Potom Sl.Harta vypadá škaredě!!!Když se trefí den,tak je tam fakt nádherně!Tak ať se ti daří!

tommi - Profil | St 30.5.2007 16:17:08

Kam nejčastěji chodíte??