Podle čeho vybrat lehátko?

Potřeboval bych nějaké rady při výběru lehátka... Nikdy sem žádné neměl a ani neměl možnost si vyzkoušet nějaké. Takže bych uvítal podle čeho mám vybírat.. Koukal sem ze některé mají 6 některé zase 8 nohou... Některé jsou polohovací, mají teleskopické nohy.. Atd... Pro lehátko nebudu mít veliké využití.. Na ryby většinou jezdím jen o víkendu.. Takže ho tolik nevyužiji. Nemusíte zde posílat konkrétní značku a typ, ale rád se podívám a nechám si poradit... Cenově tak kolem 4000 asi... Na to moje rybaření to stačí... Jde mi jen jaké vlastnosti by mělo lehátko mít. Děkuji
Autor diskuse: Frozsty - Profil , 11.5.2015 kaprařina - náčiní, doplňky

bif - Profil | Út 1.3.2016 10:42:30

Beck83 >> Tak už se mi konečně podařilo pořídit ;-)

carppetr - Profil | Út 5.1.2016 20:21:33

Napřed jsem si jel pro levnější od Foxe pak jsem ale lehl na toto no a je doma!padesátka na krku tak to již chce pohodlíčko!

Kaprňák - Profil | Čt 26.11.2015 16:49:12





Comfort Mammoth Bedchair BIG (lehátko 8 noh)

Starbaits

Cena: 8 499,00 Kč


Lehátko Comfort Mammoth BIG Bed Chair je 8 nohé lehátko nové generace nejvyšší kvality, funkčnosti a maximálního pohodlí.

Je vyrobeno z pevné a vysoko stabilní konstrukce, z extrémně pohodlné ergonomicky tvarované tkaniny (nylon 600D). Speciálně povrchová úprava zaručuje dlouhou životnost.

Velký prostor na ležení dává tomuto lehátku punc vysokého komfortu. Dokonalá izolace chrání před chladem od země. Tu výrazně zvýší v průběhu chladných dní samostatná hrubá odnímatelná matrace, kterou jednoduchým způsobem připevníte k lehátku, a matrace se Vám vytvaruje přímo na tělo. Je součástí vybavení lehátka.

Nastavitelné nohy zabezpečují pohodlnou možnost umístění v nerovném terénu. Hlavovou část je možné nastavit pomocí pevného kloubu posunutého více do přední části, aby se zvýšilo pohodlí a kloub netlačil na tělo. Díky nové, moderní inovaci jsou lehátka Starbaits Comfort Mammoth funkčnější, pohodlnější, stabilnější a s mnohem vyšší nosností jako porovnatelné druhy.

Rozměr lehátka: 220 x 98 (d x š)

Rozměr matrace: 185 x 70 x 5 (d x š x v)

Rozměr ve složeném stavu: 100 x 90 x 38cm (d x š x v)

Nastavitelná výška noh: 30 – 45cm

Počet noh: 8

Nosnost: 200kg

Váha: 16,5kg včetně matrace

Martík - Profil | Pá 16.10.2015 16:25:40

To je ten můj Nash Indulgence. Další foto s brollyčkem je s starším JRC.

Přemet:-) - Profil | Čt 15.10.2015 13:45:09

devro >> jsem rad, ze jsme se shodli... :-) Jinak pro inspiraci, takhle vypada Ven-Tec spacak na Flatlineru v Supa brolly :-))

Hori - Profil | St 13.5.2015 19:41:41

Frozsty >> Ahoj, pokud ti mohu poradit osobní zkušenost, neber to NEW Dynasty ale FLAT 8! Sám jsem měl ND, teď mám už jen to Flat 8 a rozdíl je v nich znatejnej a to rozhodně neplatí o ceně :) 8 noh? Je to fakt lepší, například přijde ti návštěva, budete si chtít na ně sednout dva či tři a oceníš to, nebo když si budeš chtít chvilku lehnout obráceně (s těma 6 nohama to moc nejde!). Další plus je jiný vypnutí v oblasti zad, u toho ND ležíš jakoby ve vaně (a to vážím ani ne 80kg a vyplý sem to měl dost), taky se mnohem líp spí, když je lehátko rovný a to ND nebylo 100% rovný a dokonce i to, že na lehátku chybí a nezavazí kloub jsem na první výpravě vnímal pozitivně, pak si člověk zvykne a už to ani nepřejde ;). Nejdřív jsem si myslel že ten polštář z Flatu vytáhnu a nechám doma, ale nakonec jsem za něj rád, leží se na tom moc dobře. A polstrování je jednoznačně taky "příjemnější". jedinou nevýhodu vidím v tom, že Flat se neprodává v setu s přepravní taškou kdy cena byla pokud se nepletu ani ne o 200 vyšší, protože samostatná taška stojí myslím 600,- což mi přijde dost a tak se bez něj člověk v pohodě obejde :) Jo a ještě jedna nevýhoda... aretace noh je na ND lepší, nicměné ta u Flatu se používá u mnoha výrobců na židličky i lehátka, tak věřím že až na trochu horší manipulaci to bude sloužit dlouho. Pro mě je Flat 8 prostě za ty peníze tak dobrej kousek, že nebudu mít potřebu ani zjištovat, jestli by v této cenovce nebylo jiný lehátko ještě třeba o chlup lepší ;)
PS. pro oživení posílám fotku jak zrovna ležím havou u noh ;)

ZM70 - Profil | Po 11.5.2015 16:04:30

Frozsty - >> Řešil jsem letos podobnou věc. Spím na rybách párkrát do roka a to jen jednu noc, což bývá 4 - 5 hodin. Proto jsem si vybral kombinaci lehátka a křesla SONA Solution Alu. Křeslo je neskutečně prostorné, připadám si jak král na trůnu. Mám 178 cm a cca 96 kg. Opěradlo křesla mám hodně nad hlavu, takže na mně vůbec nefouká. Šířka křesla luxusní. A po přidání podnožníku je lehátko rozměru 210 cm x 75 cm. Nohy to má teleskopiské, kloub to má hliníkový, žádný plast. Jen ta váha je trošku větší, aleza to pohodlí to stojí. Hned na druhé vycházce s ním jsem v křesle usnul jak mimino :-). Na tu jednu noc jednou za čas to mně bohatě stáčí.

1mirda2 - Profil | Po 11.5.2015 6:01:28

Frozsty - >> Já bral od fa jihokov.cz mají i plno věcí mimo eshop poradí a ještě umí i upravit výšku lehátka podle přání.Jen se domluvit.Lehátko váží cca 5,6kg nosnost 120kg což taky oceníš když to taháš někam daleko.Jde dát i opěrka i na sezení a opřít se.A z dopravou vyšlo na 1077kč.Dřív jsem měl z rávenu ale to nebylo ono vážilo 15kg.Tohle mně stačí.Nikomu to nevnucuji jen dávám své poznatky.

Červené karty: jurasoft, u.x.a.