Soška Skulp Carp- zkušenosti

ahoj parto,

tak je to konečně tu. Firma imperial baits vyslyšela požadavky nás náročnějších rybářů a pod taktovkou uznávaného sochaře a pouličního básníka Uliho Wendhuta, uvádí na trh přelomovou kaprařskou sošku s kaprem. (viz zde: http://www.imperialbaits.cz/blazek/eshop/0/0/5/3711-Soska-Skulp-Carp-we-love-to-fish)
Nadějný umělec Uli Wendhut tyto sošky vytesal na koleni ve své domovské osadě Traben-Trarbachu, přičemž nejedl, nespal, nepil a pouze tesal a tesal. V sošce je zachycena nejen teskná záře západu slunce nad malebnou zátokou na řece Mosele, kde byl umělec počat a ve které i zemře, ale taktéž se v ní kloubí zmar, žal, ale i naděje a spása.
Soška se hodí zejména na poličku do vašeho bivaku, popřípadě jí můžete zavěsit na váš pentapoda nebo s ní zabít kapra.
Výrobce se nechal slyšet, že soška vytváří mimořádně teplé prostředí, s čímž nelze nesouhlasit a věřím, že za nás všechny, mohu Ulimu zatleskat za upřímnost a odevahu.
Soška váží hezkých 28kg, tedy je vhodná jak na delší výpravy k vodě a nebo na jednodenní chytačku, kdy tuto zavěsíte na nosič na kolo, přivážete na rám kola a nebo potáhnete za sebou na špagátu.
Sošku si můžete objednat za lidový tři a půl litru a dokonce si můžete vybrat bavru.
Otázka je jasná. Máte už někdo tuto sošku. Jak jste s ní spokojeni?

Sošku Skulp Carp...

A) Mám8%

B) Budu jí mít10%

C) Měl jsem, teď ji nemám, ale budu jí mít znovu5%

D) Právě jí hladím34%

E) Oblékám do oblečků pro miminka43%

Od 6.12.2012 hlasovalo 77 čtenářů.

2 nových příspěvků od Vaší poslední návštěvy.

Narnošt - Profil | St 2.1.2013 21:02:13

Radek Ráliš >> Radek Fox - 2.1.2013 20:49:02 >> Pěkný fotky Radku. :)) Nejvíc se mi líbila ta úplně předposlední,nazval bych jí ,,Krásná slečna čmuchá ke koulím" ...

Nbart.bm - Profil | Ne 9.12.2012 7:50:29

viceroy >> :)))) ty dostaneš prej k vánocům tohle

Nmeteor - Profil | Čt 6.12.2012 15:08:04

Jarda Š. >> v podstatě máš pravdu... "přej a bude ti přáno" říká se.

Faktem je, že já osobně bych na to řemeslně neměl ani náhodou... a kdybych přeci jen "splácal" takovou skulpturu, tak by to bylo HÓÓÓDNĚ veselé "umění" :-D

Mimochodem, co bys řekl na tohle (foto)?